Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα 4G Smartphones της NOKIA στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα 4G Smartphones της NOKIA στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Στο ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens παρουσιάστηκαν τα πρώτα 4G Smartphones της NOKIA, τα NOKIA 3, NOKIA 5 και NOKIA 3310 με λειτουργικό Android. Οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο, ανθεκτικό NOKIA 3 και να δοκιμάσουν τις απίστευτες δυνατότητές του.

Με όμορφο, κλασικό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και πλαίσιο από αλουμίνιο, το NOKIA 3 εντυπωσίασε το κοινό με τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία του. Διαθέτει HD IPS οθόνη αφής 5 ιντσών, με ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια, ενώ προστατεύεται από Corning Gorilla Glass που αντέχει στις γρατζουνιές. Το NOKIA 3 αποτυπώνει εξαιρετικές φωτογραφίες, καθώς έχει κάμερα 8MP τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, με αυτόματη εστίαση προσώπου για πιο σταθερές και καθαρές λήψεις. Οι φωτογραφίες τα video και τα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν στα 16GB εσωτερικής μνήμης, η οποία μπορεί να επεκταθεί και με κάρτα microSD έως 128GB. Χάρη στο κορυφαίο λειτουργικό Android 7.0 Nougat, αλλά και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6737, το NOKIA 3 προσφέρει ταχύτητα και αξιοπιστία στον χρήστη, που μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr το NOKIA 3 σε μαύρο και άσπρο, στα 159€[1] ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, αλλά και σε 12 άτοκες δόσεις[2] των 13,25€/μήνα. Σύντομα αναμένονται το 4G Smartphone ΝΟΚΙΑ 5 αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ[3], στα 199€, αλλά και το 4G Smartphone NOKIA 6 στα 259€. Οι καταναλωτές μπορούν να τα συνδυάσουν με το αξεσουάρ που τους ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην Καρδιά της Τεχνολογίας

Οι τρεις νέες, προηγμένες συσκευές της NOKIA έρχονται να προστεθούν στην μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones που διαθέτουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά, βάζοντας τους καταναλωτές στην καρδιά της τεχνολογίας. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, που έχει ήδη ξεπεράσει το 95% σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

Παράλληλα, οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να σετάρουν τα νέα Smartphones και να τα συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές, ώστε να μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως όλες τις δυνατότητές τους.

Με νέα digital αισθητική και έμφαση στη διαδραστικότητα, το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, Ο μήνας που ακολουθεί είναι μήνας εγκαινίων γεμάτος ψηφιακές εμπειρίες και αποκλειστικές προσφορές για τους επισκέπτες, με customer activations όλο το διάστημα αυτό.

[1] Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[2] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

[3] Η αποκλειστικότητα ισχύει για 2 μήνες από την εμπορική του διάθεση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights