Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XA1 Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

Sony Xperia XA1 Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Η 5ιντση οθόνη του XA1 είναι τεχνολογίας LCD και διαθέτει ανάλυση 720 x 1280 pixels (720p).

Παρότι πρόκειται για αρκετά ποιοτική υλοποίηση, στην κατηγορία τιμής του θα προτιμούσαμε να δούμε μια 1080p επιλογή από την Sony, καθώς θα ενίσχυε την συσκευή περισσότερο ενάντια στον ανταγωνισμό.

Η πυκνότητα των pixels ανά ίντσα (ppi) κυμαίνεται στα 294, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα γραφικά να αποδίδονται αρκετά καλά. Παράλληλα, τα χρώματα απεικονίζονται με αρκετή «ζωντάνια» και θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι δεν προσέξαμε την ύπαρξη αλλοιώσεων υπό οποιαδήποτε γωνία θέασης.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Xperia XA1 διαθέτει αισθητήρα φωτισμού ο οποίος επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης και, στην πράξη λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Έτσι, η ευκρίνειά της υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού κρίνεται ως ικανοποιητική και είναι δεδομένο ότι δεν θα κάνει τον αγοραστή να… δυσαρεστηθεί κατά την χρήση της συσκευής.

Τέλος, ως είθισται, τις Ρυθμίσεις θα βρούμε ορισμένες επιλογές που επιτρέπουν να καθορίσουμε την ισορροπία του λευκού χρώματος, την ζωντάνια των χρωμάτων κτλ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

zaxargr 04/10/2017 - 23:02

ενα τηλέφωνο 1000 προβλήματα

Reply
Kostas Gliatiotis 05/10/2017 - 10:58

Δυστυχώς στον τομέα της αξιοπιστίας και στην συνέχεια της υποστήριξης από το Service της εταιρείας, η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights