Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ Premium Review : Βελτίωση σε Slow Motion

Sony Xperia XZ Premium Review : Βελτίωση σε Slow Motion

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Συστήμα.

Για όλα τα «περίεργα» που έχει κάνει με τις συσκευές της τα τελευταία χρόνια η Sony, αυτό που πάντα ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα τους  είναι το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει για αυτές.

Η απλότητα και η ομορφιά στον σχεδιασμό του, συνδυάζεται ιδανικά με επιπλέον δυνατότητες και εφαρμογές, σε σύγκριση πάντα με την stock έκδοση του Android 7.0 Nougat, η οποία και τρέχει κάτω από αυτό στην περίπτωση του XZ Premium.

Πολλές από τις συνηθισμένες εφαρμογές, όπως αυτή της συλλογής φωτογραφιών έχουν σημαντικά αυξημένη λειτουργικότητα, μαζί με αλλαγμένη εμφάνιση.

Το XZ Premium είναι από τις λίγες συσκευές που συνεχίζουν να προσφέρουν ξεχωριστή εφαρμογή «Βίντεο» στην οποία και προβάλλεται ταξινομημένο ανάλογα με την προέλευση, όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται στην συσκευή.

Αντίστοιχα, όπως συνηθίζεται από την Sony, η εφαρμογή της μουσικής είναι από αυτές που έχουν δεχθεί την περισσότερη προσοχή και «φροντίδα».

Εκτός του διαφορετικού σχεδιασμού, διαθέτει και πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες προσαρμογής της ακουστικής απόδοσης στα μέτρα του χρήστη του XZ Premium, καθώς και ένα πλήθος ρυθμίσεων και προκαθορισμένων σετ απόδοσης.

Ταυτόχρονα, πιθανότατα για λόγους ευκολίας, κάποιες εφαρμογές διατηρούν την ίδια ακριβώς εμφάνιση και λειτουργικότητα με αυτές του Stock Android. Ο Dialler και η εφαρμογή των μηνυμάτων είναι οι δύο πιο εμφανείς, παρόλα αυτά, η Google έχει έτσι και αλλιώς φροντίσει ώστε αυτές να είναι χρηστικές.

Όπως όλοι οι κατασκευαστές πλέον, έτσι και η Sony προσφέρει την δυνατότητα εναλλαγής του θέματος εμφάνισης στο γραφικό περιβάλλον του XZ Premium, αλλά και την αλλαγή απλά της χρωματικής παλέτας που χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό του.

Εδώ θα πρέπει δυστυχώς να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα από τα επιπλέον θέματα που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google είναι επί πληρωμή και όχι δωρεάν, κάτι ασυνήθιστο παρά την όντως πολύ καλή ποιότητα τους.

Σε αντίθεση με πολλές εταιρείες του ανταγωνισμού, η Sony έχει εδώ και χρόνια πετύχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στην πολυτελή και όμορφη εμφάνιση και την λειτουργικοτητα του UI των συσκευών της.

Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα είναι η «ευκολία» με την οποία το XZ Premium το παράγει και εκτελεί τα πάντα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Ο συνδυασμός του κορυφαίου Hardware και του σωστά σχεδιασμένου γραφικού περιβάλλοντος, δίνουν συνεχώς στον χρήστη την αίσθηση ότι η συσκευή του είναι πραγματικά High End σε απόκριση και απόδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights