Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Note 8 : Φωτογραφίες του από κατασκευαστή θήκης

Galaxy Note 8 : Φωτογραφίες του από κατασκευαστή θήκης

απο Kostas Gliatiotis

Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, το επερχόμενο Galaxy Note 8 της Samsung “αποκαλύφθηκε” τουλάχιστον εν μέρη σε φωτογραφίες από κατασκευαστή θηκών.

Μάλλον… άδοξα, σε μια φωτογραφία θήκης από σιλικόνη, εμφανίζεται ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του Note 8, η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του. Η μια κάμερα είναι ακριβώς δίπλα στην άλλη, και αν αυτό είναι το τελικό σχέδιο, ακριβώς δίπλα βρίσκεται το LED Flash μαζί με τους υπόλοιπους αισθητήρες. Ακριβώς δίπλα σε αυτά τώρα θα είναι και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, που όπως φαίνεται η Samsung δεν κατάφερε και πάλι να τον εσωματώσει κάτω από την οθόνη του Note 8.

Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα το τελικό σχέδιο να διαφέρει από λίγο έως πολύ σε σχέση με τις φωτογραφίες αυτές, όμως συνήθως αποτελούν μια “ένδειξη” της συνολικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας.

Το Note 8 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου και η κυκλοφορία του αναμένεται και στη χώρα μας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights