Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LG : Παρουσίασε το G Pad IV 8.0

LG : Παρουσίασε το G Pad IV 8.0

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στην χώρα μας η LG να μην έχει δυστυχώς πλέον επίσημη παρουσία σε Smartphones και tablets, όμως προφανώς και συνεχίζει κανονικά να παρουσιάζει νέες συσκευές.

Η νεότερη από αυτή είναι ένα σχετικά “οικονομικό” tablet, το G Pad IV (ή απλά 4) που παρουσίασε σήμερα η εταιρεία. Το νέο G Pad IV έρχεται με οθόνη 8 ιντσών, ανάλυσης Full HD 1920 x 1080 pixels που αποτελεί και το βασικότερο χαρακτηριστικό του. Στο εσωτερικό βρίσκεται ο Snapdragon  435 της Qualcomm που δηλώνει ξεκάθαρα ότι το tablet απευθύνεται στην μεσαία κατηγορία. Η μνήμη RAM είναι στα 2 GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στην βασική και μοναδική έκδοση είναι στα 32 GB.

Το G Pad IV 8.0 θα ξεκινήσει άμεσα να πωλείται στην Νότιο Κορέα, περίπου στα 300 ευρώ ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό πότε και αν η εταιρεία θα το κάνει παγκοσμίως διαθέσιμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights