Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung QLED TV στο Golden Hall

Samsung QLED TV στο Golden Hall

απο Kostas Gliatiotis

Μία καινοτομία, όχι μόνο τεχνολογική αλλά και σχεδιαστική, παρουσίασε χθες η Samsung Electronics Hellas στο Golden Hall, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία των αξεσουάρ για την QLED TV. Συγκεκριμένα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, η εταιρεία παρουσίασε εναλλακτικούς τρόπους διακόσμησης του σπιτιού με επίκεντρο την τηλεόραση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η interior designer Σίσσυ Φειδά παρουσίασε συμβουλές διακόσμησης, σύμφωνα με τις οποίες τα αξεσουάρ της QLED TV απελευθερώνουν στυλιστικά το χώρο, δίνοντας ευελιξία στην τοποθέτηση τηλεόρασης σε οποιοδήποτε σημείο.

Χάρη στην ποιότητα εικόνας και την υψηλή φωτεινότητά της, η QLED TV προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του δωματίου. Έτσι, δε θέτει περιορισμούς στην τοποθέτησή της ακόμα και απέναντι από μεγάλα παράθυρα, καθώς η εμπειρία θέασης παραμένει το ίδιο καθηλωτική.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα γκάμα αξεσουάρ της QLED TV αποτελεί μια καινοτομία της Samsung που καθιστά την τηλεόραση ένα μοναδικό στοιχείο στο χώρο.

Συγκεκριμένα, η βάση Studio είναι σχεδιασμένη σαν καβαλέτο, έτσι ώστε να αναδεικνύει την QLED TV σε έργο τέχνης. Χωρίς την ανάγκη χρήσης επίπλων, όπως το κλασικό τραπέζι μιας τηλεόρασης, η βάση Studio παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ελεύθερα την τηλεόρασή τους ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Η βάση Tower με το κωνικό σχήμα της και τη δυνατότητα περιστροφής 35 μοιρών από κάθε πλευρά, είναι κατάλληλη για να εξυπηρετεί δύο χώρους ή ένα μονόχωρο δωμάτιο τύπου loft, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και πάνω σε στενά έπιπλα.

Επιπρόσθετα, για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν την τηλεόρασή τους στον τοίχο, η επιτοίχια βάση στήριξης No Gap Wall-mount είναι η ιδανική λύση, εξαλείφοντας το κενό μεταξύ τοίχου και τηλεόρασης, γεγονός που την καθιστά ιδανική λύση ακόμα και σε περάσματα εντός του χώρου.

Τέλος, με το Invisible Connection, που είναι ένα σχεδόν αόρατο οπτικό καλώδιο, συνδέονται όλες οι περιφερειακές συσκευές, από τον αποκωδικοποιητή μέχρι την gaming κονσόλα, και μπορούν να τοποθετηθούν από 5 έως και 15 μέτρα μακριά από την τηλεόραση. Έτσι απαλλάσσεται ο χώρος από την ακαταστασία των περιττών καλωδίων, για την κάλυψη των οποίων ήταν αναγκαία η χρήση ειδικών κατασκευών.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Samsung QLED TV και τα νέα αξεσουάρ της στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του Golden Hall έως και τις 2 Αυγούστου 2017. Παράλληλα, μέσω ενός διαγωνισμού, ένας τυχερός θα αποκτήσει την QLED TV καθώς και τη βάση της επιλογής του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Samsung QLED TV, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.samsung.com/gr/tvs/qled/overview, ενώ σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.samsung.com/gr/tvs/qled/contest/.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights