Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo X Review : Προσιτή πολυτέλεια

Fluo X Review : Προσιτή πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Όπως ήδη αναφέραμε, το Fluo X διαθέτει βασική κάμερα με φακό 16 MP, ενώ η εμπρόσθια ανήκει στην κατηγορία των 8 MP.

Κρίνοντας την απόδοση της βασικής και έχοντας κατά νου την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή, θα την χαρακτηρίσουμε ως «μέτρια».

Η φωτομέτρηση όπως και η απόδοση των λεπτομερειών κινούνται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ενώ τα χρώματα εμφανίζονται συχνά «άτονα». Οπωσδήποτε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες από ένα smartphone αυτής της κατηγορίας, ωστόσο θα θέλαμε τουλάχιστον κατά την διάρκεια της μέρας το αποτέλεσμα να είναι κάπως… καλύτερο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά την διάρκεια της νύχτας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το αποτέλεσμα απέχει αρκετά από το να ικανοποιήσει τον απαιτητικό χρήστη, κάτι που – για να είμαστε δίκαιοι – λίγες συσκευές το καταφέρνουν.

Τέλος, το interface της κάμερας είναι ιδιαίτερα απλό στην χρήση, στα πλαίσια της stock έκδοσης του Android, ενώ η δυνατότητα καταγραφής video φτάνει το 720p

Επεξεργαστής – Μνήμη

Στο εσωτερικο του Fluo X βρίσκεται ο MT6735 επεξεργαστής της Mediatek. Αναμενόμενα, στην κατηγορία τιμής που ανήκει η συσκευή, η απόδοση της είναι απλά ικανοποιητική για καθημερινή χρήση.

Οι συνολικά 4 πυρήνες Α-53 φτάνουν το 1,3 GHz σαν μέγιστη συχνότητα λειτουργίας, και τουλάχιστον για τις φυσιολογικές και συνηθισμένες εφαρμογές Social Media και μηνυμάτων όπως το Viber και το Whatsapp, η απόδοση τους είναι αρκετά καλή.

Κάποιες εφαρμογές καθυστερούν λίγο στην εκκίνηση τους, στην συνέχεια όμως λειτουργούν χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Τα 2 GB μνήμης RAM είναι αρκετά για να διατηρεί ενεργές τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί συνέχεια ο χρήστης του Fluo X.

Στον τομέα των γραφικών, η Mali T720 σε έκδοση με μόλις έναν “πυρήνα” παραγωγής γραφικών, είναι ικανή να παράγει το γραφικό περιβάλλον του Stock Android της Google, και να παίξει τα πιο απλά παιχνίδια από αυτά που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google.

Τέλος, ο αποθηκευτικός χώρος έχει ονομαστική χωρητικότητα 16 GB από τα οποία περίπου 11.5 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του Fluo X. Προφανώς και ο χώρος αυτός μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο με την χρήση μιας κάρτας μνήμης MicroSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights