Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Όπως και το Fluo X που ήδη παρουσιάσαμε, έτσι και το V Plus θα έρθει στα χέρια σας με την έκδοση 5.1 του Android και μάλιστα στην stock μορφή του. Μέχρι στιγμής δεν μας είναι γνωστό εάν και πότε θα διατεθεί κάποια νεώτερη έκδοση, θεωρούμε πάντως καλό κάποια στιγμή στο μέλλον να αναβαθμιστεί η συσκευή τουλάχιστον στην Marshmallow.

Ερχόμενοι τώρα στην εμπειρία χρήσης, η ύπαρξη του stock Android σημαίνει ότι όσοι επιθυμούν απλά να κάνουν την δουλειά τους δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή δυσκολία.

Η διαχείριση των ταπετσαριών και των widgets μας γίνεται με άνεση, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους στις Οθόνες μας, οι οποίες – ως γνωστόν – δημιουργούνται ή αφαιρούνται αυτόματα, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα αναδιάταξής τους.

Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές είναι απλά οι… αναγκαίες του Android, τις οποίες όπως είναι ευνόητο θα βρούμε στο App Drawer μαζί με όσες επιλέξουμε εμείς να προσθέσουμε. Κάτι επίσης θετικό είναι η ύπαρξη File Manager.

Ο Πίνακας Ειδοποιήσεων είναι ο… γνωστός και μη εξαιρετέος του Android, στον οποίο δεν υπάρχει η δυνατότητα αναδιάταξης των shortcuts.

Οι Ρυθμίσεις είναι απλές και… λιτές κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και χρήστες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από το λειτουργικό της Google δεν θα έχουν κάποια δυσκολία κατά την χρήση της συσκευής.

Κάτι που μας άρεσε αρκετά είναι οι λειτουργίες «System Gestures» και «Intelligent Wakeup», τις οποίες επίσης θα βρούμε στις Ρυθμίσεις. Η πρώτη μας επιτρέπει να μέσω χειρονομιών να επιτελέσουμε κάποιες εργασίες ενώ η δεύτερη – και πιο ενδιαφέρουσα – δίνει την δυνατότητα να εκκινήσουμε εφαρμογές και λειτουργίες σχηματίζοντας κάποιο μοτίβο ενώ η οθόνη είναι κλειδωμένη. Πρόκειται για αρκετά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό και θα σας προτρέψουμε να το δοκιμάσετε.

Τέλος, η πραγματοποίηση κλήσεων, η αποστολή και λήψη SMS,, η διαχείριση των επαφών μας κτλ, γίνονται με το γνωστό γραφικό περιβάλλον του Android.

Κάνοντας μια σύνοψη, η ύπαρξη του stock Android εξασφαλίζει απλότητα και ένα επιπλέον «ατού» είναι ότι είναι ελαφρύ, πράγμα που στην περίπτωση του Fluo V Plus είναι θετικό. Μπορεί κάποιοι χρήστες να προτιμούν πιο «σύνθετες» υλοποιήσεις, σε κάθε περίπτωση πάντως ο μέσος χρήστης δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην καθημερινότητά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights