Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

Fluo V Plus Review : Ενδιαφέρον και οικονομικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η – αποσπώμενη – μπαταρία του Fluo V Plus διαθέτει χωρητικότητα 2.150 mAh η οποία είναι αρκετή για να προσφέρει μια μέρα αυτονομίας κάνοντας κλήσεις, χρησιμοποιώντας εφαρμογές IM καθώς και κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κτλ), τραβώντας μερικές φωτογραφίες κ.ο.κ. Όπως και στην περίπτωση του Fluo X, θεωρούμε ότι η ύπαρξη κάποιας μεγαλύτερης μπαταρίας θα ωφελούσε την συσκευή καθώς το hardware δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε κατανάλωση.

Καθότι από τη έκδοση 6 του Android και μετά υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες βελτιστοποίησης της απόδοσης της μπαταρίας, θα επαναλάβουμε ότι μια ενδεχόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού θα βοηθήσει το Fluo V Plus να πετύχει καλύτερες επιδόσεις. Πάντως, στις Ρυθμίσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας εάν το κρίνετε σκόπιμο.

Συμπέρασμα

Το Fluo V Plus καλείται να… επιβιώσει σε μια κατηγορία τιμής που ο ανταγωνισμός είναι έντονος, καθώς υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές για τον καταναλωτή. Ένα θετικό είναι ότι οπωσδήποτε θα υπάρξει μια σχετική προώθηση από το δίκτυο της WIND, τουλάχιστον σε πρώτη φάση και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του.

Τα δυνατά σημεία του Fluo V Plus είναι η εργονομία του, η καλή ποιότητα κατασκευής, η ευχάριστη και αξιοπρεπής οθόνη που διαθέτει, η καλή για την κατηγορία του κάμερα και, επίσης, ο αρκετά όμορφος σχεδιασμός του. Το hardware προφανώς και δεν… βάζει φωτιά, ωστόσο δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με την εκτέλεση «βαριών» εφαρμογών όπως π.χ. το Facebook ή ο Messenger, αρκεί φυσικά να έχουμε και ένα… μέτρο κατά την χρήση.

Μικρές «ανορθογραφίες» όπως π.χ. η μη ύπαρξη Ραδιοφώνου, η μέτρια αυτονομία και η παλιά έκδοση του Android δεν δημιουργούν κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα στον μέσο χρήστη που γνωρίζει ότι έχει επιλέξει μια οικονομική συσκευή. Από την μεριά μας θα δηλώσουμε ότι το Fluo V Plus αξίζει να είναι μια πιθανή επιλογή για κάποιον που θέλει να αγοράσει μια συσκευή με χαμηλό κόστος, οπότε για άλλη μια φορά θα σας παροτρύνουμε να το… περιεργαστείτε σε κάποιο κατάστημα ώστε να διαπιστώσετε και εσείς εάν σας ικανοποιεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights