Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 8 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

Nokia 8 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, η HMD δεν σκοπεύει να περιοριστεί στα 3 μόλις Nokia κινητά που έχει ήδη παρουσίασει και κυκλοφορούν στην αγορά. Αντίστοιχα, είναι λογικό ότι πρόκειται να ακολουθήσει και μια High End πρόταση, στην κατηγορία τιμής που ανήκουν προτάσεις του ανταγωνισμού όπως το Galaxy S8 και το LG G6.

Το Nokia 8 όπως φαίνεται ότι τελικά θα είναι η ονομασία του, εμφανίζεται για πρώτη φορά σε φωτογραφία, επίσημη έστω, και αποκαλύπτει μερικά από τα χαρακτηριστικά του.
Η φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά έρχονται από τον γνωστό για τις “διαρροές” του @evleaks και θεωρητικά είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Η μόλις 5.3 ιντσών οθόνη του Nokia 8 θα έχει ανάλυση 2560 x 1440 pixels, όσο ακριβώς και στις υπόλοιπες συσκευές του ανταγωνισμού σε αυτή την κατηγορία. Πιθανότατα θα είναι LCD Panel και όχι AMOLED, κάτι επίσης αναμενόμενο.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 835 της Qualcomm, ενώ διαφορετικές διαρροές θέλουν την συσκευή να υπάρχει (Σε δοκιμαστικό στάδιο τουλάχιστον) σε εκδόσεις με 6 αλλά και με 8 GB μνήμης RAM.

Το ενδιαφέρον όμως είναι η φωτογραφία του πίσω μέρους, που αποκαλύπτει τις δύο διαφορετικές κάμερες, ανάλυσης 13 Mpixels (σύμφωνα με τον @evleaks) ενώ φαίνεται και το λογότυπο της Carl Zeiss που προφανώς θα κατασκευάζει τους φακούς για κάθε μια από αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights