Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung : Διαψεύδει τις φήμες για τις πωλήσεις του Galaxy S8

Samsung : Διαψεύδει τις φήμες για τις πωλήσεις του Galaxy S8

απο Kostas Gliatiotis

Τις τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν αναλυτές τεχνολογίας να θεωρούν τις πωλήσεις των δυο Galaxy S8 χαμηλότερες από αυτές που είχε πετύχει η Samsung με το S7 πριν ένα χρόνο.

Έχοντας προφανώς πάρει μεγάλες διαστάσεις σαν θέμα, η Samsung αποφάσισε να διαψευσει μια και καλή τις φήμες. Ο πρόεδρος του Mobile τμήματος της εταιρείας, DJ Koh δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση τα δύο Galaxy S8 δεν “πουλάνε” λιγότερο από τους προκατόχους τους.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα περισσότερο και ανέφερε και σε νούμερα, ότι οι πωλήσεις είναι κατά 15% αυξημένες συνολικά και για τις δύο εκδόσεις του Galaxy S8

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights