Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LG Q8 : Νέα κορυφαία συσκευή από την εταιρεία

LG Q8 : Νέα κορυφαία συσκευή από την εταιρεία

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την παρουσίαση νέων προτάσεων, σχετικά διαφορετικών από τις συνηθισμένες μέχρι σήμερα συσκευές της, η LG ανακοίνωσε ακόμα ένα νέο Smartphone, το Q8.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, ανήκει σε διαφορετική οικογένεια συσκευών από το κορυφαίο G6 της εταιρείας όμως μοιράζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά του.

H οθόνη έχει μέγεθος 5.2 ιντσών, με ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) ενώ υπάρχει και μια δεύτερη μικρή οθόνη όπως και στο V20 της εταιρείας, που παρουσίαζει ειδοποιήσεις και συντομεύσεις για εφαρμογές.

Στο εσωτερικό του Q8 είναι για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 820, που ακόμα και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του συνεχίζει να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις. Συνδυάζεται με 4 GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB, ονομαστικά πάντα.

Το ενδιαφέρον είναι το ξεχωριστό DAC για αναπαραγωγή ήχου όπως και στα V10 και V20 της εταιρείας, που αλλάζει σημαντικά την ηχητική τους απόδοση με ακουστικά και εξωτερικά ηχεία.

Στο πίσω μέρος του Q8 θα υπάρχουν δύο διαφορετικές κάμερες, ανάλυσης 13 Mpixels για την “βασική” και 8 Mpixels για την δεύτερη η οποία διαθέτει ευρυγώνιο φακό, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Για την βασική των 13 Mpixels υπάρχει και OIS, ενώ προφανώς και μπορεί να γράψει βίντεο σε 4k.

Tέλος, το Q8 έχει πιστοποίηση IP67 όπως και το κορυφαίο G6 της εταιρείας, προσφέροντας επιπλέον αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Το ενδιαφέρον είναι ότι η αδιαβροχοποίηση αυτή συνδυάζεται με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής και τον αρκετά όμορφο σχεδιασμό του.

Προς το παρόν η LG έχει δηλώσει απλά ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέσα στον μήνα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο σημείο του πλανητη ούτε και ποια θα είναι η τιμή πώλησης. Με δεδομένο ότι έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων V20 και G6 θα είναι κρίμα η τιμή του να είναι απαγορευτική και ελπίζουμε στο αντίθετο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights