Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ASUS: Δυναμικό “μπάσιμο” και στην ελληνική αγορά smartphones

ASUS: Δυναμικό “μπάσιμο” και στην ελληνική αγορά smartphones

απο John Leondaris

Δυναμική είσοδο και στην ελληνική αγορά κινητών έκανε η ASUS, φιλοδοξώντας να πετύχει ανάλογα αποτελέσματα με τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που έχει πετύχει σε πλήθος άλλων προϊόντων τεχνολογίας.

Σε πρώτη φάση, η εταιρεία παρουσίασε 3 νέα κινητά, τα ZenFone Zoom S, ZenFone 3 Max και ZenFoneLive, τα οποία χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογικές επιδόσεις και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Το ZenfoneLive αποτελεί το πρώτο smartphone στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία beautification που επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται μια πιο “λαμπερή” εικόνα του εαυτού του σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διαθέτει μπροστινό φλας για καλύτερης ποιότητας selfie ακόμη και σε σκοτεινό χώρο.

Το Zenfone Zoom S απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας, καθώς διαθέτει 2 οπίσθιες ειδικά σχεδιασμένες κάμερες των 12MP, η μια με ευρυγώνιο φακό f/1.7 aperture και η δεύτερη με πραγματικό οπτικό ζουμ 2.3x αλλά και ψηφιακό 12Χ, καθώς και δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε ανάλυση 4K.

Το ZenFone 3 Max χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 4100mAh εγγυάται πολύωρη χρήση χωρίς συχνές φορτίσεις, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “power bank” για τη φόρτιση άλλων κινητών ή συσκευών που φορτίζονται από power banks.

Και τα τρία μοντέλα διακρίνονται για τον όμορφο σχεδιασμό τους που ακολουθεί τις γραμμές της φύσης, μαζί με ένα συνδυασμό κυρτού γυαλιού 2.5D, λεπτού πλαισίου και  επένδυσης μετάλλου (στα Zenfone Zoom S και Zenfone 3 Max), σε διαφορετικά χρώματα.

Στα χαρακτηριστικά των κινητών συγκαταλέγονται η ASUS Pixel Master κάμερα με πρωτοποριακή στον κλάδο τεχνολογία χαμηλού φωτισμού που αυξάνει το βαθμό ευαισθησίας φωτός έως και κατά 400%, καθώς και τα πολύ ισχυρά ηχεία με πολυμαγνητικό σχεδιασμό και μεταλλικό πηνίο ήχου, προκειμένου να παράγουν καθαρό ήχο με άριστη ποιότητα για κάθε είδους ανάγκη.

Επίσης, ο καινοτόμος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος των ASUS ZenFone 3 Max και ASUS ZenFone Zoom S βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και με ένα απλό άγγιγμα ξεκλειδώνει το κινητό, ενεργοποιεί τη λειτουργία “selfie”, βγάζει φωτογραφία, απαντά σε κλήσεις και ανοίγει συγκεκριμένες εφαρμογές.

Τέλος, τα νέα smartphones της ASUS αποτελούν, σύμφωνα με την εταιρεία, ίσως την καλύτερη “value for money” επιλογή στην αγορά, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται από 149 ευρώ (ZenfoneLive), 199 ευρώ (ZenFone 3 Max με οθόνη 5,2 ίντσες), 249 ευρώ (ZenFone 3 Max με οθόνη 5,5 ίντσες) μέχρι 499 ευρώ (Zenfone Zoom S).

Τα νέα smartphones της ASUS έρχονται να ενισχύσουν την υπάρχουσα συνεργασία της εταιρείας με τη Westnet, μια συνεργασία που εκτείνεται σε προϊόντα όπως laptops, gaming laptops, υπολογιστές, καθώς και σε μία ευρεία γκάμα περιφερειακών δικτύου και gaming, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Τα Zenfones είναι ήδη διαθέσιμα από τις 18 Ιουλίου σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής (Κωτσόβολος, Public, MediaMarkt, Expert, Electronet, Welcome Stores, Euronics) καθώς και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Σύντομα θα διαβάσετε και τα αναλυτικά review των κινητών της ASUS, πάντα μέσα από το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

tony 23/07/2017 - 11:05

Gia Sas
Thelo na Sas rotiso kati, sto skroutz.gr olla ta smartphone one €100 pio ftino, afta einai gnosis???? Giati lene oti exi iggisi apo antiprosopia Samsung, otan rotao Gia Samsung smartphone????? Esy ti les, einai gnisia????? Na to agoraso to Samsung galaxy A5 2017??? Please

Reply
tony 23/07/2017 - 11:09

Gnisia ithela na po, einai gnisia afta ta smartphone sto skroutz pou lene me iggisi apo antiprosopia???? Please

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights