Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo Live 4G Tablet Review : Για απλή καθημερινή χρήση

Fluo Live 4G Tablet Review : Για απλή καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το  Fluo Live 4G κρύβει στο εσωτερικό του μια μπαταρία 4.000 mAh. Η σχετικά καλή χωρητικότητα της σε συνδυασμό με το οικονομικό Hardware προσφέρουν αρκετά καλούς χρόνους λειτουργίας.

Μεγάλο μέρος της ζωής ενός Tablet είναι να περιμένει σε αναμονή τον χρήστη του να κάνει κάτι με αυτό, και συνήθως δεν είναι ενεργό τόσο συχνά όσο ένα Smartphone. Αντίστοιχα ο χρόνος αναμονής επεκτείνεται σημαντικά, και το Fluo Live 4G μπορεί να μείνει ενεργό για περισσότερο από 4 ημέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σε χρήση τώρα, η μπαταρία του Fluo Live 4G μπορεί να «βγάλει» περισσότερο από 6 ώρες προβολής Video από τον δικό του αποθηκευτικό χώρο. Η διάρκεια αυτή μειώνεται τώρα για Streaming υπηρεσίες όπως το Youtube ειδικά αν χρησιμοποιείται 4G δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Fluo Live 4G καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη του χωρίς ποτέ η μπαταρία να δημιουργεί προβλήματα.

Συμπέρασμα.

Η αγορά των οικονομικών Tablets για λόγους που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία αλλά και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα «ζωντανή» στη χώρα μας, και ουσιαστικά η μοναδική που πλέον υπάρχει αξιόλογος ανταγωνισμός από πολλές και διαφορετικές εταιρείες.

Σε αυτή την αγορά, η Fluo προσπαθεί να συμμετέχει με ένα Tablet που θεωρητικά αλλά και πρακτικά δεν έχει κάτι ουσιαστικό να «ζηλέψει» από τον ανταγωνισμό του. Με κριτήριο πάντα την χαμηλή τιμή του, μπορεί κάποιος να δείξει κατανόηση ακόμα και σε μικρές καθυστερήσεις στην απόκριση ή την όχι ζωντανή οθόνη του. Η λειτουργία σε 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι επίσης κάτι σπάνιο σε αυτά τα χρήματα, και ένα πλεονέκτημα για όσους θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Το σίγουρο είναι ότι το Fluo Live 4G προσφέρει όλα όσα μπορεί να περιμένει κανείς από αυτό, και δεν απογοητεύει σε καμία περίπτωση τον χρήστη που θα το επιλέξει συνειδητά για αυτά που μπορεί να κάνει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights