Αρχικη APPS / GAMES Εφαρμογή Sound Blaster Connect για τα Muvo 2 και 2C Bluetooth ηχεία της Creative

Εφαρμογή Sound Blaster Connect για τα Muvo 2 και 2C Bluetooth ηχεία της Creative

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τα φορητά ηχεία Bluetooth Creative Muvo 2 και 2c που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα τα ηχεία τους από μια έξυπνη συσκευή iOS ή Android.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τη σειρά Muvo 2

  • Προβολή και επιλογή τραγουδιών σε κάρτα MicroSD

Οι χρήστες μπορούν τώρα να δουν τους τίτλους τραγουδιών τους σε μια λίστα στην εφαρμογή Sound Blaster Connect από την έξυπνη συσκευή τους. Αυτό τους επιτρέπει να περιηγούνται εύκολα στα τραγούδια τους και να επιλέγουν αυτό που θέλουν να ακούσουν με ένα πάτημα στην οθόνη – από την άνεση του καναπέ τους.

  • Εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών αναπαραγωγής ήχου

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα την πηγή ήχου που επιθυμούν ανά περίπτωση, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν το ηχείο. Με ένα απλό πάτημα στην κινητή συσκευή τους, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν μέσω Bluetooth από μια έξυπνη συσκευή, AUX-in από ένα music player, USB Audio από τον υπολογιστή τους ή απλά τα τραγούδια στη συνδεδεμένη κάρτα MicroSD.

Διαθεσιμότητα

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect για τα Creative Muvo 2 και 2c είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από το App Store και το Google Play δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Creative Muvo 2 και 2c στο Creative.com και στη σελίδα της στο Facebookhttps://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights