Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ FreePOS από τo VivaWallet

FreePOS από τo VivaWallet

απο Kostas Gliatiotis

Εν όψει της λήξης της προθεσμίας για εγκατάσταση POS στις 27 Ιουλίου, καθώς και της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης συσκευών, το VivaWallet φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χρέωση καρτών χωρίς POS. Με τη λύση FreePOS ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μπορούν να χρεώσουν κάρτες χωρίς συσκευή και χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και λειτουργεί μέσα από smartphone, tablets και υπολογιστές, εξασφαλίζοντας γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές με κάρτα. Η χρήση τουFreePOS καλύπτει τον έμπορο για την λήψη πληρωμών με ηλεκτρονικά μέσα, βάσει τουνόμου 4446/2016, αλλά καλύπτει και τον καταναλωτή για τη συμπλήρωση του αφορολόγητου.

Με το FreePOS, ακόμη και ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να χρεώσουν κάρτες προκειμένου να λάβουν πληρωμές από ενοίκια, κοινόχρηστα, πώληση προσωπικών ειδών κλπ.

Για τη δωρεάν απόκτηση και χρήση του Free POS App αρκεί μια επίσκεψη στα Google Playκαι App Store, ή στο www.freepos.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights