Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : Πάνω από 1 δισεκατομμύριο καθημερινοί χρήστες

WhatsApp : Πάνω από 1 δισεκατομμύριο καθημερινοί χρήστες

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στην χώρα μας να μην αποτελεί δυστυχώς την πιο διαδεδομένη Instant Messaging εφαρμογή (και για λάθος λόγους…), όμως το WhatsApp δεν παύει να είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ίδιο το WhatsApp αποκάλυψε μέσω της σελίδας του μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά λειτουργίας, με πιο σημαντικό από αυτά τον αριθμό των καθημερινών χρηστών του. Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp χρησιμοποιείται καθημερινά από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους, που ανταλάσσουν συνολικά ούτε λίγο ούτε πολύ… 55 δισεκατομμύρια μηνύματα.

Εντυπωσιακά όμως είναι και τα νούμερα των αρχείων φωτογραφιών και βίντεο που μοιράζονται οι χρήστες του WhatsApp. Οι φωτογραφίες ανέρχονται σε 4.5 δισεκατομμύρια σε καθημερινή βάση, ενώ τα βίντεο φτάνουν και αυτά το 1 δισεκατομμύριο αρχεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights