Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy S8 Active : Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S8 Active : Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το Galaxy S8 της Samsung (και φυσικά το S8 Plus) να είναι ήδη κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, αυτό όμως φαίνεται ότι δεν θα εμποδίσει τη Samsung να κατασκευάσει και μια Active έκδοση με αυξημένη αντοχή και προστασία.

Όπως κάθε χρόνο, η βασική διαφορά είναι ότι η Active έκδοση έχει λιγότερο πολυτελή κατασκευή και εξωτερική εμφάνιση από πλαστικό και άλλα υλικά με καλύτερη αντοχή από το γυαλί. Οι λίγες φωτογραφίες που υπάρχουν ήδη από το S8 Active αποκαλύπτουν ότι η συσκευή δεν θα έχει και κυρτή Edge οθόνη, μια προφανή επιλογή για λόγους αντοχής αλλά και χρηστικότητας.

Εκτός του IP68, κάθε Active έκδοση υποστηρίζει και το MIL-STD-810G πρότυπο αντοχής, ενώ φαίνεται πως το S8 Active θα έχει και σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία 4.000 mAh. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Samsung φαίνεται ότι διατηρεί την κάμερα των 12 Mpixels στο πίσω μέρος του S8 Active αλλά και αυτή των 8 Mpixels στην μπροστινή όψη. Με δεδομένο ότι συνήθως οι Active εκδόσεις πωλούνται αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το S8 Active θα έχει τον Snapdragon 835 της Qualcomm στο εσωτερικό του αντί του Exynos 8895 όπως και οι “πολιτισμένες” εκδόσεις του S8.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights