Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy Note 8 : Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Galaxy Note 8 : Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Όσο πλησιάζει η 23 Αυγούστου, η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του επόμενου Galaxy Note 8 από τη Samsung, τόσο αυξάνονται οι διαρροές φωτογραφιών της συσκευής αλλά και των τεχνικών της χαρακτηριστικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεότερες πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι για μια ακόμα φορά, το Note 8 θα βελτιώνει τα χαρακτηριστικά των ήδη εντυπωσιακών galaxy S8, στους βασικότερους τομείς.

Έτσι λοιπόν, το Note 8 θα έρθει με 6 GB μνήμης RAM σε όλες τις εκδόσεις του, και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται και πάλι ο Exynos 8895 της Samsung για την Ευρωπαϊκή και διεθνή έκδοση, ενώ γαι τις Ηνωμένες Πολιτείες και την αγορά της Κίνας θα υπάρχει και η έκδοση με τον Snapdragon 835 της Qualcomm.

Στον τομέα της κάμερας που είναι ίσως και αυτός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, επιβεβαιώνεται προφανώς η ύπαρξη των δυο καμερών στο πίσω μέρος του Note 8, για πρώτη φορά σε συσκευή της Samsung. Η ανάλυση θα είναι στα 12 Mpixels και για τις δύο, όμως έχουν και μερικές διαφορές μεταξύ τους. Η “πρώτη” θα έχει το γνωστό διάφραγμα f/1.7 για λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ενώ η δεύτερη θα βρίσκεται πίσω από ένα σημαντικά διαφορετικό “τηλεφακό” με f/2.4 με μικρότερο “κάδρο” αλλά και δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης με την βασική για την πραγματοποίηση… οπτικού Zoom. Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο κάμερες θα έχουν Optical Image Stabilization, κάτι που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σε συσκευές του ανταγωνισμού.

Μένουν μόνο μερικές ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Note 8 από τη Samsung, ενώ η διάθεση του θα ακολουθήσει σχετικά σύντομα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, αν και στη χώρα μας αναμένεται μια μικρή καθυστέρηση για εμπορικούς και πρακτικούς λόγους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights