Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Lenovo : Με Stock Android οι συσκευές της στο μέλλον

Lenovo : Με Stock Android οι συσκευές της στο μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της, η Lenovo φαίνεται να έχει σκοπό να καταργήσει μόνιμα το Vibe UI, το γραφικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει για τα Android Smartphones της.

Πιο συγκεκριμένα, η Lenovo πρόκειται να επιστρέψει στο Stock Android, όπως αυτό σχεδιάζεται από την ίδια την Google. Παρόλα αυτά, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όπως η υποστήριξη του Dolby Atmos και της δικής της TheaterMax πλατφόρμας για το VR.

Πιθανότατα η εμπειρία που έχει η Morotola η οποία ανήκει πλέον στην lenovo, στην χρήση του Stock Android στις συσκευές της, ηταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights