Αρχικη ΦΗΜΕΣ iPhone 8 : Φωτογραφίες από συσκευή παραγωγής

iPhone 8 : Φωτογραφίες από συσκευή παραγωγής

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του επόμενου iPhone 8 προκειμένου αυτό να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μετά και την επίσημη παρουσίαση του από την εταιρεία.

Όπως είναι μάλλον λογικό, από την στιγμή που ξεκίνησε η παραγωγή, το να “ξεφύγει” μια συσκευή από τον έλεγχο της εταιρείας και να φτάσει μπροστά σε μια κάμερα είναι κάτι σχετικά εύκολο πλέον.

Έτσι λοιπόν, δύο φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του νέου iPhone 8 της Apple, και ξεκαθαρίζουν μερικές από τις λεπτομέρειες που αφορούν το νέο Smartphone της εταιρείας. Η φωτογραφία από την μπροστινή όψη του iPhone 8 αποκαλύπτει ότι όντως η οθόνη του θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, ακολουθώντας για μια ακόμα φορά την τάση της εποχής. Ταυτόχρονα είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ενώ δεν φαίνεται να είναι πουθενά και στο πίσω μέρος του iPhone 8.

Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση προκειμένου να μάθουμε αν τελικά αυτός έχει τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες ή αν τελικά η Apple έχει επιλέξει την αναγνώριση προσώπου σαν την νέα μέθοδο ασφαλείας για την συσκευή της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights