Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sharp Aquos S2 με οθόνη χωρίς Bezels

Sharp Aquos S2 με οθόνη χωρίς Bezels

απο Kostas Gliatiotis

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η Sharp παρουσίασε πριν από μερικές ώρες το νέο Aquos S2, με οθόνη που τουλάχιστον στις 3 από τις 4 γωνίες της δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο.

Η Sharp φαίνεται ότι προτίμησε πάντως την λύση της κάμερας στο κέντρο της οθόνης αντί για κάτω από αυτή όπως η Xiaomi με το Mi Mix, με αποτέλεσμα στο πάνω μέρος να “χωρίζεται” από αυτή στο μεσο της συσκευής.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Aquos S2 τώρα, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ανάλυση της οθόνης των 5.5 ιντσών που είναι 4k, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε Smartphone (όχι ότι χρειάζεται πάντως…).

Στο εσωτερικό του Aquos S2 βρίσκονται… δύο διαφορετικοί επεξεργαστές ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο αγοραστής. Η βασική έκδοση έρχεται με τον νέο Snapdragon 630 της Qualcomm με 8 συνολικά πυρήνες Α-53, την νέα Adreno 508 και για την περίσταση 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Η δεύτερη και καλύτερη έκδοση έρχεται με τον επίσης νέο Snapdragon 660 με  σημαντικά καλύτερες επιδόσεις, 6 GB μνήμης RAM αλλά και 128 GB αποθηκευτικου χώρου.

Το δυσάρεστο είναι ότι παρότι η παρουσίαση του Aquos S2 έγινε στην κίνα και πιο συγκεκριμένα στο Πεκίνο, η συσκευή είναι άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας και Ιαπωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights