Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 6 Review : Ένα βήμα μπροστά

Nokia 6 Review : Ένα βήμα μπροστά

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Nokia 6 έρχεται με μια σχετικά μεγάλη σε διαστάσεις οθόνη 5.5 ιντσών, η ανάλυση της οποίας είναι FullHD/1080p. Με δεδομένο το κόστος του αλλά και το Hardware στο εσωτερικό του, δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς μια οθόνη υψηλότερης ανάλυσης. Παρόλα αυτά, για την κατηγορία και όχι μόνο, η οθόνη εντυπωσιάζει με την συνολική της απόδοση.

Χρωματικά, η οθόνη του Nokia 6 πετυχαίνει έναν αρκετά καλό συνδυασμό έντασης χρωμάτων και φωτεινότητας. Ακόμα και στην υψηλότερη ρύθμιση του φωτισμού, η απόδοση της παραμένει ουσιαστικά αναλλοίωτη.

Η προβολή φωτογραφιών και βίντεο είναι αρκετά ευχάριστη, κοντά στο μέγιστο δυνατό για οθόνη τεχνολογίας LCD. Οι γωνίες θέασης επίσης επιτρέπουν την άνετη χρήση του Nokia 6 χωρίς να υπάρχουν ενοχλητικές παραμορφώσεις στο χρώμα και τον φωτισμό, τουλάχιστον υπό γωνία από την οποία είναι δυνατή η χρήση του.

Το Stock Android έχει παραδοσιακά περιορισμένες επιλογές για την ρύθμιση της απόδοσης της οθόνης. Έτσι λοιπόν, στο Nokia 6 ο χρήστης δεν θα βρει επιλογές για την αλλαγή της χρωματικής της απόδοσης και θα πρέπει να αρκεστεί στο πως έχει ρυθμιστεί από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights