Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Κωτσόβολος στηρίζει τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα

Η Κωτσόβολος στηρίζει τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα

απο Kostas Gliatiotis

Σεπτέμβρης σημαίνει νέο ξεκίνημα και η Κωτσόβολος έρχεται με πράξεις να στηρίξει κάθε νέο ξεκίνημα! Σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ προσφέρει πρακτικές λύσεις σε μία σειρά αναγκών που δημιουργούνται στην απαιτητική αρχή της νέας σαιζόν.

Για όσους θέλουν τα sos για το φοιτητικό τους σπίτι, η Κωτσόβολος και η ΙΚΕΑ έχουν τη λύση! Με αγορές άνω των 600€ στα καταστήματα Κωτσόβολος κερδίζουν κουπόνι αγορών 100€ για τα καταστήματα και το e-shop ΙΚΕΑ, ενώ με αγορές αξίας 600€ και άνω από την IKEA, κερδίζουν 100€ για αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, αντίστοιχα. Η ενέργεια ισχύει από τις 18 Αυγούστου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών στα καταστήματα Κωτσόβολος & ΙΚΕΑ μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/10/2017.

Για τους καταναλωτές, ο Σεπτέμβριος ισούται συνήθως με το γεγονός ότι αποχαιρετάμε τη θάλασσα και τις διακοπές. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή στο σπίτι ισούται με σχολείο, διάβασμα, έξοδα, προγραμματισμούς, καθάρισμα, ακόμα και νέα σχέδια ή ακόμα και νέο σπίτι. Για όλους αυτούς τους υπολογισμούς, όπως κάθε Σεπτέμβριο, έτσι και φέτος, η Κωτσόβολος μελετά μαζί με τον καταναλωτή, κάθε ανάγκη του, προσφέροντάς του όλες τις λύσεις, για τη νέα σχολική ή φοιτητική χρονιά, για τη νέα φοιτητική κατοικία, αλλά και για τις ευρύτερες φθινοπωρινές οικιακές ανάγκες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και για τη μετακόμισή του! Στα καταστήματα Κωτσόβολος, Σεπτέμβριος = Νέο ξεκίνημα, με το αριθμητικό σύμβολο ίσον (=) να έρχεται να λύσει όσες εξισώσεις και υπολογισμούς επιβάλει ο Σεπτέμβριος στον καταναλωτή, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη, γιατί «ξεκινάμε πάντα από τους πελάτες μας»!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights