Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG OLED TV λαμβάνει και φέτος κορυφαίες διακρίσεις στα EISA Awards

Η LG OLED TV λαμβάνει και φέτος κορυφαίες διακρίσεις στα EISA Awards

απο Kostas Gliatiotis

Η LG OLED TV ανακηρύχθηκε η καλύτερη OLED τηλεόραση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Απεικόνισης και Ήχου (EISA), σηματοδοτώντας την έκτη συνεχόμενη νίκη για την τεχνολογία OLED της LG. Η βραβευμένη με το φετινό βραβείο EISA OLED TV 2017-2018, εξαιρετικά λεπτή LG OLED TV (μοντέλο OLED65E7), έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την τέλεια ποιότητα εικόνας και ευρεία γωνία θέασης. Η κριτική επιτροπή της EISA βράβευσε επίσης την premium τηλεόραση για την υποστήριξη χαρακτηριστικών όπως το HDR 10 και το Dolby Vision™, που προσφέρουν στους καταναλωτές κινηματογραφική ποιότητα ήχου.

Ακόμα ένα προϊόν LG – η LG SUPER UHD TV (μοντέλο 55SJ850V) – αναγνωρίστηκε με το βραβείο EISA LCD 2017-2018 για τα πλούσια, ακριβή χρώματα και τις ευρείες γωνίες θέασης που προσφέρει η τεχνολογία Nano Cell™ της LG, καθώς και την εύκολη στη χρήση της πλατφόρμα webOS 3.5. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης την τεχνολογία Active HD της LG, η οποία βελτιστοποιεί κάθε σκηνή για να δημιουργήσει μια ρεαλιστική εμπειρία θέασης από κάθε γωνία.

Επιπλέον, το LG Sound Bar (μοντέλο SJ9) έλαβε το βραβείο EISA Soundbar 2017-2018 για την κομψή σχεδίαση και τον κρυστάλλινο ήχο που έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω της τεχνολογίας Dolby Atmos. Με το Dolby Atmos, οι ήχοι μπορούν να προέρχονται από οπουδήποτε στον τρισδιάστατο χώρο – ακόμα και από πάνω από τον ακροατή – επιτυγχάνοντας τον απόλυτο ήχο surround.

«Η LG θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής EISA που αναγνώρισαν ακόμα μια φορά τη δουλειά μας για την εξέλιξη της τεχνολογίας OLED σε ένα μέσο οικιακής ψυχαγωγίας», δήλωσε ο Brian Kwon, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company στην LG Electronics. «Οι OLED τηλεοράσεις μας θα συνεχίσουν να ηγούνται στην αγορά της premium τηλεόρασης με προϊόντα που αναγνωρίζονται για την προηγμένη τεχνολογία τους, την εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας και την υπέροχη σχεδίαση».

Τα υψηλού κύρους βραβεία EISA αποφασίζονται ετησίως από μια ομάδα κριτών αποτελούμενη από εκδότες audiovisual (AV) περιοδικών με μεγάλη επιρροή από 20 ευρωπαϊκές χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία. Οι καταχωρίσεις προϊόντων αξιολογούνται βάσει κριτηρίων, όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η καινοτομία.

Οι επισκέπτες της IFA προτείνεται να σταματήσουν στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin από τις 1-6 Σεπτεμβρίου για να βιώσουν από κοντά την εμπειρία των νέων τηλεοράσεων OLED της LG και των ηχητικών της συστημάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights