Το Android έγινε… cookie!

Το Android έγινε… cookie!

Στις 21 Αυγούστου η Google αποκάλυψε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, δίνοντας της το όνομα Android OREO, από την ονομασία του πιο αγαπημένου μπισκότου στον κόσμο (σύμφωνα με τη Euromonitor International).

Ιστορικά, η Google δίνει ονόματα γλυκών απολαύσεων στις εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος όπως Eclair, Ice Cream, Sandwich και πιο πρόσφατα, Nougat. Η έκδοση του Android OREO σηματοδοτεί μια παγκόσμια συνεργασία μεταξύ του OREO και της Google, η οποία ξεκίνησε με το ντεμπούτο του σούπερ ήρωα Android OREO, ενός νέου χαρακτήρα που προσωποποιεί τις ιδιότητες των δύο εμβληματικών brands και τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος.

Το Android OREO αντανακλά τον “παιχνιδιάρικο” χαρακτήρα του OREO και την “ευφυΐα” του Android και γίνεται ένα σύμβολο pop κουλτούρας κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να δίνει στιγμές χαράς σε όλο τον κόσμο.

Το Android OREO, όπως όλοι οι εμβληματικοί υπερήρωες, προήλθε από μία μοναδική σπάνια στιγμή: την ολική ηλιακή έκλειψη του 2017 που έγινε ορατή στις Ηνωμένες Πολιτείες. γεγονός αυτό έδωσε ζωή στο Android OREΟ και παρουσιάζεται μέσα από ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου.

Παράλληλα με την παρουσίαση του Android OREO,  έγινε και η αποκάλυψη του κινούμενου αγάλματος του σούπερ ήρωα Android OREO που είναι το πρώτο του είδους του για Android. Σε συνέχεια της παράδοσης της Google να δημιουργεί γιγαντιαία αγάλματα για κάθε νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος Android που στεγάζονται στην έδρα της στο Mountain View της Καλιφόρνιας, το άγαλμα του Android OREO προσθέτει μια “παιχνιδιάρικη” διάθεση που χαρακτηρίζει το OREO και συνδυάζεται με την πλούσια ιστορία του Android με τη ρομποτική.

Η συνεργασία για το Android OREO περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες παγκόσμιου χαρακτήρα σχεδιασμένες να δημιουργούν καινοτόμες και χαρούμενες εμπειρίες τόσο για τους φίλους του OREO όσο και για τους χρήστες Android, δίνοντας τη δυνατότητα στο OREO να συνεχίσει να έρχεται κοντά με τους φίλους του με νέους τρόπους σε όλο τον κόσμο. Το Android OREO έρχεται ως συνέχεια  της επιτυχημένης συνεργασίας για την καμπάνια OREO Dunk Challenge νωρίτερα φέτος.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.