Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η νέα σεζόν ξεκινά με Media Markt

Η νέα σεζόν ξεκινά με Media Markt

απο Kostas Gliatiotis

Η Media Markt καλωσορίζει τον Σεπτέμβριο και μαζί τη νέα σεζόν, που σημαίνει  διάθεση για αλλαγές και ένα νέο ξεκίνημα για όλους. Με την καμπάνια επικοινωνίας «Ξεκίνα με Media Markt», η εταιρεία προσκαλεί το κοινό να κάνει μια στάση στα φυσικά της καταστήματα και στο mediamarkt.gr και να εξοπλιστεί με όλα όσα χρειάζεται για ό,τι νέο ονειρεύεται να ξεκινήσει. Μάλιστα, η Media Markt, με ανανεωμένη διάθεση, προσφέρει σους πελάτες της με τις αγορές τους δωροεπιταγή των καταστημάτων Entos αξίας έως 200€, για να ανανεώσουν και το χώρο τους με μοναδικής αισθητικής και ποιότητας έπιπλα και αξεσουάρ.

Είτε πρόκειται για τη συναρπαστική αρχή της φοιτητικής ζωής, είτε την δυναμική επιστροφή στα σχολικά θρανία, τις ετοιμασίες για ένα νέο σπίτι, την υιοθέτηση ενός υγιεινότερου τρόπου ζωής ή ένα νέο hobby, η Media Markt κάνει την κάθε αρχή και εύκολη, με μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων που θα βοηθήσει τους φίλους της να πετύχουν τον στόχο τους όποιος και να είναι αυτός.

Στη Media Markt, ένα νέο σπίτι εξοπλίζεται με λευκές συσκευές, μικροσυσκευές και τηλεοράσεις  σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Οι μικροί μαθητές αλλά και οι φοιτητές ξεκινούν τη νέα χρονιά με όλα τα απαραίτητα για τις εργασίες τους: με τη βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού της Media Markt επιλέγουν το κατάλληλο laptop ή desktop, σκληρούς δίσκους, εκτυπωτές και ό,τι άλλο χρειάζονται.

Για όσους επιθυμούν να ανανεωθούν, φωτογραφικές μηχανές, DJ Sets και πολλά άλλα gadgets τεχνολογίας είναι εδώ για να υποστηρίξουν κάθε  νέο hobby, ατμομάγειρες, αποχυμωτές και activity trackers βοηθούν όλους μας να ξαναμπούμε σε φόρμα και πολλές άλλες ιδέες για νέα ξεκινήματα περιμένουν τους φίλους της Media Markt.

Το πρώτο βήμα για κάθε αρχή και εύκολη γίνεται στη Media Markt.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights