Η Samsung ετοιμάζει Galaxy J7+ με δύο κάμερες

Η Samsung ετοιμάζει Galaxy J7+ με δύο κάμερες

Μετά την παρουσίαση του Note 8 η Samsung φαίνεται ότι έχει σκοπό να “φέρει” την διάταξη με δύο κάμερες στο πίσω μέρος σε ακόμα περισσότερες συσκευές.

Μια από αυτές φαίνεται ότι είναι και το J7 2017 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά, σε μια … J7+ έκδοση του.

Η συσκευή έκανε την εμφάνιση της στην… Ταϊλάνδη και στην συνέχεια “εξαφανίστηκε” από Site όμως όχι πριν προλάβει να διαρρεύσει μια φωτογραφία της.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος θα έχουν ανάλυση 13 Mpixels για την βασική, πίσω από ένα f/.17 διάφραγμα του φακού ενώ η δεύτερη θα είναι σημαντικά μικρότερη στα 5 Mpixels. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το j7+ θα έχει τις δυνατότητες για λήψη φωτογραφιών Live Focus όπως το Note 8.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι θα παραμείνουν σχεδόν ίδια, με την 1080p οθόνη των 5.5 ιντσών, τον Exynos 7870 στο εσωτερικό του J7+ και 32GB αποθηκευτικού χώρου αντί για 16 GB.

Συνήθως η Samsung αρνείται να φέρει τις “έξτρα” εκδόσεις των συσκευών της στην Ευρώπη και αντίστοιχα και στην χώρα μας, οπότε πιθανότατα το J7+ θα παραμείνει στις αγορές της Ασίας.

2 σχολια

 1. Paulos_Shakur

  Θα μπορούσατε να παρουσιάσετε το J7 Prime παρακαλω


  1. Post author
   Kostas Gliatiotis

   Καλησπέρα !

   Το J7 Prime δεν θα έρθει επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας. Είναι πολιτική μας να κάνουμε Review μόνο σε συσκευές που μπορεί κάποιος να βρει επίσημα στην Ευρώπη

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.