Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy Note 8 με δύο SIM επίσημα στην Ελλάδα

Galaxy Note 8 με δύο SIM επίσημα στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια κίνηση που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Samsung “μαθαίνει” από το παρελθόν αλλά και τον ανταγωνισμό της, πρόκειται να διαθέσει και επίσημα στη χώρα μας την έκδοση του Galaxy Note 8 με δύο κάρτες SIM.

Πιο συγκεκριμένα, η “δίκαρτη” έκδοση του Note 8 θα μπορεί να πάρει ταυτόχρονα μια κάρτα SIM και μια κάρτα μνήμης MicroSD ή δύο κάρτες SIM χωρίς κάρτα μνήμης. Η Samsung ονομάζει “Hybrid” τη διάταξη αυτή, επειδή η “υποδοχή” για την κάρτα μνήμης λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αυτή για την δεύτερη κάρτα SIM.

Η απόφαση της εταιρείας είναι αρκετά σημαντική, αφού μέχρι και σήμερα επέμενε (περισσότερο από ότι θα έπρεπε) να μην διαθέτει τις εκδόσεις με δύο SIM των ακριβών συσκευών της στην Ευρώπη. Μαζί με την Ελλάδα είναι δεδομένο ότι και άλλες χωρές στην Ευρώπη θα έχουν την δίκαρτη έκδοση διαθέσιμη προς πώληση, αφού θα … σπάσει πλέον το εμπάργκο που η Samsung επέβαλε στον εαυτό της.

Στην αγορά της Ασίας το παλαιότερο πλέον Note 5, Note 4 αλλά και τα Galaxy S7 και S7 Edge υπήρχαν και υπάρχουν κανονικά σε “δίκαρτες” εκδόσεις.

Παρότι τεχνικά δεν υπάρχει κάποια διαφορά, εκτός πιθανόν από διαφορετική τιμή πώλησης, το Note 8 θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα και σε έκδοση με μια κάρτα SIM μόνο. Ένα από τα 3 Ελληνικά δίκτυα επιμένει και αυτό με την σειρά του να μην πουλάει “δίκαρτες” συσκευές μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights