Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Speedo και η Samsung συνεργάζονται για το Gear Fit2 Pro

Η Speedo και η Samsung συνεργάζονται για το Gear Fit2 Pro

απο Kostas Gliatiotis

H Samsung Electronics Co., Ltd και η Speedo International Ltd. βοηθούν τους κολυμβητές σε όλον τον κόσμο να παρακολουθούν την προπόνησή  τους, μέσω πρόσβασης στη Speedo On, την καλύτερη πλατφόρμα κολύμβησης της Speedo. Η εφαρμογή παρακολούθησης κολύμβησης Speedo On θα διατίθεται στο νέο Samsung Gear Sport και στο Gear Fit2 Pro. Και οι δυο συσκευές είναι πιστοποιημένες με 5 ATM για ανθεκτικότητα στο νερό έως και 50 μέτρα. Με την άμεση πρόσβαση στη Speedo On, το Gear Sport και το Gear Fit2 Pro γίνονται ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε κολύμπι.

Η εφαρμογή παρακολούθησης Speedo On καταγράφει τις βασικές μετρήσεις κολύμβησης, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού και του χρόνου των γύρων και του τύπου κολύμβησης, ώστε οι επιδόσεις της προπόνησης να παρακολουθούνται εύκολα και να ενσωματώνονται στους προσωπικούς στόχους φυσικής κατάστασης. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στις δύο νέες συσκευές, προσφέροντας επιλογές στους καταναλωτές για το τι τους εξυπηρετεί καλύτερα ώστε να συμπληρώσουν τις ανάγκες των δραστηριοτήτων τους στο νερό. Το Gear Sport είναι ένα κομψό και μοντέρνο smartwatch με premium χαρακτηριστικά, ενώ το Gear Fit2 Pro είναι ένα ολοκαίνουριο εργονομικό fitness band με συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού και με GPS. Τα δεδομένα από την Speedo On είναι επίσης συμβατά με το Samsung Health, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα παρακολούθησης της Samsung για τη φυσική κατάσταση, ώστε να παρέχουν μια ευρύτερη εικόνα πληροφοριών υγείας και ευεξίας.

Το νέο Samsung Gear Fit2 Pro διαθέτει την προεγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης Speedo On, η οποία τροφοδοτείται από τον εξειδικευμένο αλγόριθμο της Speedo για μέγιστη ακρίβεια και απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων στην πλατφόρμα Speedo On στο διαδίκτυο. Κατασκευασμένη για κολυμβητές που ενδιαφέρονται για τα δεδομένα της φυσικής τους κατάστασης, η διαδραστική πλατφόρμα παρακολούθησης κολύμβησης λειτουργεί ως πολύτιμος συνεργάτης κατά την προπόνηση. Προσφέρει ανάλυση της κολύμβησης του χρήστη και παρακολουθεί την πρόοδό του σε σχέση με τους στόχους για τη φυσική  κατάστασή του. Επιπλέον, περιλαμβάνει πρόσθετα προπονητικά προγράμματα, tips και συμβουλές – που δημιουργήθηκαν από ορισμένους από τους καλύτερους προπονητές και αθλητές του κόσμου – προσαρμοσμένες στις ανάγκες του. Η Speedo On δίνει, επίσης, μια κοινωνική διάσταση στο κολύμπι, επιτρέποντάς στο χρήστη να παρακολουθεί άλλους κολυμβητές, να συμμετέχει σε αγώνες και να μοιράζεται τα κατορθώματά του. Και στις δύο συσκευές, η εφαρμογή Speedo On επιτρέπει στους κολυμβητές να ολοκληρώνουν προκριματικούς αγώνες και να κρατούν το SWOLF σκορ τους (έναν τρόπο μέτρησης αποτελεσματικότητας της κολύμβησης).

«Οι πελάτες της σειράς Gear αναζητούσαν προϊόντα ανθεκτικότερα στο νερό και τώρα με τη συνεργασία με τη Speedo και το Gear Sport και Gear Fit2 Pro, παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις τους», δήλωσε ο Kiseon Kim, Αντιπρόεδρος της Wearable Product Strategy Τeam στη διεύθυνση Mobile Communications Business της Samsung Electronics. «Καθώς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και την επιθυμία τους να παρακολουθούν μια σειρά από δραστηριότητες και παράγοντες ευεξίας, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτές τις μοναδικές δυνατότητες σε καταναλωτές που αγαπούν να βρίσκονται στο νερό».

«Η Speedo έχει δεσμευτεί να εμπνέει περισσότερους ανθρώπους να μπουν στην πισίνα για να επιτύχουν τους στόχους τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση. Η συνεργασία μας με τη Samsung είναι η πρώτη αυτού του είδους και συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Samsung μαζί με την εμπειρία της Speedo στην κολύμβηση, ώστε να προσφέρουμε ένα εντελώς νέο επίπεδο παρακολούθησης σε κολυμβητές που είναι προσηλωμένοι στη φυσική κατάσταση τους», δήλωσε ο Rob Hicking, Brand Director της Speedo International. «Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί στην πισίνα».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights