Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το νέο Xperia™ XA1 Plus της Sony

Το νέο Xperia™ XA1 Plus της Sony

απο Kostas Gliatiotis

H Sony Mobile αποκάλυψε σήμερα την τελευταία προσθήκη στην εξαιρετική οικογένεια προϊόντων μεσαίας κατηγορίας της, το Xperia XA1 Plus. Προφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας στην παλάμη του χεριού σας, διαθέτει κάμερα 23ΜΡ, οθόνη Full HD 5,5” και εξαιρετική απόδοση ήχου, που εκμεταλλεύεται τις τεχνολογίες της Sony.  Με μία επιλογή από τρία έντονα χρώματα για να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ, το Xperia XA1 Plus διαθέτει μία στρογγυλεμένη, κομψή σχεδίαση με στενά άκρα και έναν εύχρηστο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στο κουμπί ενεργοποίησης.  Όλα τα παραπάνω τροφοδοτούνται από μία μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα χάρις στη μεγάλη χωρητικότητά της και τη Λειτουργία Stamina, ενώ διαθέτει έναν εξαιρετικά αποδοτικό οκταπύρηνο επεξεργαστή που βοηθά ώστε να λειτουργούν όλα γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Η Sony χρησιμοποίησε τη τεράστια εμπειρία της από το τμήμα ψηφιακών καμερών της, τοποθετώντας μία κορυφαία οπίσθια κάμερα ανάλυσης 23ΜΡ με

μεγάλο αισθητήρα 1/2.3” Exmor™RS.   Διαθέτει έναν φωτεινό φακό F2.0 που προσφέρει απίστευτες εικόνες υψηλής ανάλυσης, ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  Η μετάβαση από το πάτημα του κουμπιού μέχρι την ενεργοποίηση πραγματοποιείται σε μόλις 0,6s, ενώ περιέχει εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή εστίαση Hybrid Autofocus, ώστε ακόμα και οι πιο αυθόρμητες στιγμές να είναι πάντα εστιασμένες.

Το Xperia XA1 Plus επίσης περιέχει ευρυγώνιο φακό 24mm, ανάλυσης 8ΜΡ, που χαρίζει εικόνες υψηλής ποιότητας, καταγράφοντας όλη τη δράση, ακόμα και σε μία ομαδική selfie.

Ακόμα μία πτυχή όπου το Xperia XA1 Plus πραγματικά λάμπει, είναι η πανέμορφη οθόνη Full HD 5,5”.  Χαρακτηρίζεται από φωτεινά έντονα χρώματα και λεπτομερείς εικόνες, και είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες.  Χάρις στη φανταστική ποιότητα ήχου που συνοδεύει ότι προβάλλεται επί της οθόνης, αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας.   Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ήχου ClearAudio+ της Sony και το Smart Amplifier, ο ήχος είναι πάντα δυνατός και καθαρός. Μπορείτε ακόμα και να προσαρμόσετε την ηχητική σας εμπειρία και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, ώστε να ταιριάζουν με τα δικά σας, προσωπικά, γούστα ακρόασης.

Το Xperia XA1 Plus έχει σχεδιαστεί να είναι στο προσκήνιο και διατίθεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα: Χρυσό, Μπλε, και Μαύρο, ώστε να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους. Είναι σχεδιασμένο να γνωρίζει ποιος είστε, χάρις στον εύχρηστο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που περιέχει στο κουμπί ενεργοποίησης, ο οποίος σας παρέχει προσωποποιημένη ασφάλεια, ενώ συνεισφέρει σε μία ομαλή αίσθηση στο χέρι, όπου το κινητό ταιριάζει σαν γάντι, χάρις στη λεία, στρογγυλεμένη, μορφή του και τα στενά περιθώριά του.  Όπως αρμόζει στο στιλ του Xperia, η τεχνική αρτιότητα της Sony είναι προφανής, χάρις στο ακριβές φινίρισμα στην κορυφή και στο κάτω μέρος, παράλληλα με την επιλογή των υλικών, όπως το αλουμίνιο στις πλευρές και το μαύρο φινίρισμα που συνεισφέρουν σε μία κορυφαία premium εικόνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights