Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J3 2017 Review (SM-J330F) : Ένα βήμα πιο πάνω

Samsung Galaxy J3 2017 Review (SM-J330F) : Ένα βήμα πιο πάνω

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρότι σίγουρα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο μέγεθος σε αυτές τις διαστάσεις, το Galaxy J3 2017 κρύβει στο εσωτερικό του μια σχετικά μικρή μπαταρία 2.400 mAh.

Στην κατηγορία που ανήκει, είναι λίγες οι συσκευές του ανταγωνισμού με σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία, παρόλα αυτά υπάρχουν. Σε σύγκριση με αυτές, η πρόταση της Samsung βασίζεται στην χαμηλή κατανάλωση του επεξεργαστή της αλλά και την επίσης χαμηλής ανάλυσης οθόνη του προκειμένου να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Η Samsung έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που το λειτουργικό σύστημα διαχειρίζεται την μπαταρία, αλλά το σημαντικότερο, ελέγχει τις εφαρμογές για το ρεύμα που καταναλώνουν. Εκτός της συνηθισμένης δυνατότητας περιορισμού των εφαρμογών που ο χρήστης δεν θέλει να τρέχουν με την οθόνη κλειστή, το λειτουργικό μπορεί πλέον να αναγνωρίζει και τις εφαρμογές που καταναλώνουν αφύσικα πολλή μπαταρία και να ενημερώνει τον χρήστη για αυτές.

Παρόλα αυτά, η σχετικά «εντατική» χρήση αφήνει το Galaxy J3 2017 από μπαταρία σε σχεδόν δύο ημέρες, χρόνος μάλλον αποδεκτός για την κατηγορία που ανήκει. Σε λιγότερο εντατική χρήση, και κυρίως για όσους θέλουν ένα Smartphone για καθημερινές εργασίες, ο χρόνος αυτός μπορεί να φτάσει και τις 3 ημέρες λειτουργίας.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy J3 2017 είναι η οικονομικότερη συσκευή της Samsung αυτή την στιγμή στην αγορά, τουλάχιστον από την νέα σειρά της. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί ταυτόχρονα να είναι «φτηνό» σε τιμή πώλησης και καλό σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Αυτό που σίγουρα πετυχαίνει είναι να αναβαθμίσει την εξωτερική εμφάνιση, και την ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και όχι μόνο. Η βελτιωμένη κάμερα στην συνέχεια, και το ανανεωμένο User Interface κάνουν το Galaxy J3 2017 να είναι μια συνολικά όντως νέα και διαφορετική πρόταση.

Το «πρόβλημα» συνήθως όμως είναι ότι κάθε νέο Smartphone της Samsung είναι τον πρώτο καιρό διάθεσης του, ακριβότερο από τις συσκευές του ανταγωνισμού του. Για όσους θέλουν μια πρόταση της εταιρείας, και δεν ενδιαφέρονται για άλλους κατασκευαστές, σίγουρα είναι η επιλογή με το μικρότερο κόστος. Για όλους τους υπόλοιπους, το Galaxy J3 2017 πιθανότατα θα είναι λίγο πιο ενδιαφέρον μετά από λίγο καιρό και μια μικρή μείωση της τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights