Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 8 Review : Επιτέλους στην κορυφή

Samsung Galaxy Note 8 Review : Επιτέλους στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Για το Note 8 η Samsung διατηρεί την νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος των συσκευών της, που χρησιμοποιείται στο Galaxy S8 αλλά και τα νεότερα Galaxy J 2017. Στην περίπτωση του Note 8 υπάρχουν μικρές προσθήκες και αλλαγές σε συγκεκριμένες εφαρμογές, όμως η έκδοση του… Samsung Experience όπως το ονομάζει η Samsung παραμένει η ίδια 8.5

Κάτω από αυτή παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει «κρύψει» την νεότερη διαθέσιμη 7.1.1 nougat έκδοση του Android της Google. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες από τις αλλαγές σε σχέση με την 7.0 είναι μικρές, και αφορούν κυρίως τις google Pixel συσκευές της ίδιας της Google.

Όπως σε κάθε νέα έκδοση, έτσι και εδώ, η Samsung έχει αλλάξει την εμφάνιση του μενού, τον σχεδιασμό και το χρώμα των εικονιδίων και του γραφικού περιβάλλοντος για τις εφαρμογές, και μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Ο σκοπός φαίνεται να είναι κάθε φορά, το να νιώσει ο χρήστης παλαιότερων συσκευών της εταιρείας ότι χρησιμοποιεί κάτι νέο, άσχετα με το αν υπάρχει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό ή όχι.

Σε κάποιες εφαρμογές όπως πάντα οι αλλαγές προσθέτουν δυνατότητες και αλλάζουν σημαντικά την λειτουργικότητα και την εμφάνιση τους.

Η εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος μπορεί και εδώ να αλλάξει μέσω της εφαρμογής πρόσβασης στο κατάστημα θεμάτων της Samsung. Υπάρχει και πάλι η δυνατότητα αλλαγής ξεχωριστά μόνο της εικόνας στο φόντο ή/και των εικονιδίων για τις εφαρμογές.

Στις ρυθμίσεις, κρυμμένη σε αντίθεση με όλους τους ανταγωνιστές της, η Samsung έχει τοποθετήσει την εφαρμογή διαχείρισης του Note 8. Σε αυτή περιλαμβάνεται η εκκαθάριση του αποθηκευτικού χώρου, η διαχείριση των ανοιχτών εφαρμογών και της κατανάλωσης τους, αλλά το σημαντικότερο, η αλλαγή της απόδοσης του Note 8 ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του χρήστη του.

Με την πάροδο του χρόνου η Samsung έχει βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση, αλλά κυρίως την ευκολία χρήσης του γραφικού περιβάλλοντος των συσκευών της. Μέσα από πολλές εκδόσεις, και πολλές διαφορετικές… ονομασίες, έχει φτάσει σε αυτή του Note 8. Απέχοντας σημαντικά από το Stock Android, η αυξημένη λειτουργικότητα συνδυάζεται πλέον με σχετικά απλή και εύκολη στην χρήση σχεδιάση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights