Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE Business One: Προηγμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις

COSMOTE Business One: Προηγμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις

απο Kostas Gliatiotis

Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax χωρίς να απαιτείται εξοπλισμός τηλεφωνικού κέντρου και συσκευή fax, παρέχει η COSMOTE στο πλαίσιο των προγραμμάτων COSMOTE Business One για τις επιχειρήσεις.

Οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρει η COSMOTE διευκολύνουν την καθημερινότητα και ενισχύουν την επικοινωνία των επιχειρηματιών, με προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και «έξυπνες» λύσεις, που παρέχουν μεγάλη ευελιξία και περισσότερη οικονομία στις λειτουργικές δαπάνες. Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους συνεργάτες γίνεται πιο εύκολη μέσα από:

  • Αποστολή ή λήψη fax από email λογαριασμό, χωρίς βοήθεια συσκευής fax
  • Δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων σε διαθέσιμο συνεργάτη ή σε κινητό τηλέφωνο
  • Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, με μενού επιλογών φωνητικής πύλης (IVR), Voicemail-to-Email και ηχογραφημένες ανακοινώσεις, χωρίς την αγορά τεχνικού εξοπλισμού

Το COSMOTE Business One αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet με ταχύτητες VDSL και 4G/4G+, υπηρεσιών ασφαλείας για σταθερό και κινητό, αλλά και υπηρεσιών Cloud, για να δουλεύει η επιχείρησή αδιάλειπτα και με ασφάλεια από παντού. Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις, μέσα από συγκεκριμένο συνεργάτη, με ένα τηλεφώνημα στο 13818.

Οι υπηρεσίες του προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax είναι διαθέσιμες με μόνο 10,08€/μήνα[1], για τους πελάτες COSMOTE Business One, καλώντας στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή με μια επίσκεψη στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δείτε εδώ το video της καμπάνιας.

[1] Η τιμή αφορά στα πακέτα COSMOTE Smart Office Full Pack & COSMOTE Smart Office Fax.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights