Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Lenovo™ Συνδέει τους Καταναλωτές με την Ισχυρή Πραγματικότητα των Σημερινών Nέων Έξυπνων Συσκευών

Η Lenovo™ Συνδέει τους Καταναλωτές με την Ισχυρή Πραγματικότητα των Σημερινών Nέων Έξυπνων Συσκευών

απο Kostas Gliatiotis

Η Lenovo ανακοίνωσε πέντε νέες έξυπνες συσκευές που αναδεικνύουν τη δύναμη και τις δυνατότητες της έξυπνης τεχνολογίας του σήμερα – χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI), απελευθερώνοντας έξυπνα χαρακτηριστικά και αναπτύσσοντας την επαυξημένη (AR) και την εικονική πραγματικότητα (VR).

Με τις προσιτές τους τιμές, οι συσκευές αυτές προσφέρουν τη δυνατότητα στους mainstream καταναλωτές να γνωρίσουν την νέα τεχνολογία transformation, ενώ αψηφούν τα συμβατικά, παραδοσιακά όρια στις κατηγορίες των προϊόντων. Το Mirage AR headset, το Explorer Mixed Reality headset, το smartphone Moto X, το Tab 4 Home Assistant και το Yoga 920 convertible με τα special edition μοντέλα τους, προσφέρουν έναν απαράμιλλο αριθμό τρόπων για να απολαύσετε μια πιο προσωπική εμπειρία χρήσης υπολογιστών. Επιπλέον, το νέο 12ιντσο Yoga 720 convertible, το Miix 520 Windows® detachable και το monitor ThinkVision P27u επεκτείνουν τα προϊόντα της κατηγορίας PC της Lenovo, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές.

Περιεχόμενο από τη Μεγάλη Οθόνη σε ένα VR / AR headset –

Η Πρεμιέρα του Star Wars: Jedi Challenges είναι γεγονός!

Το Star Wars: Jedi Challenges είναι ένα νέο augmented reality Star Wars προϊόν που δίνει στους θαυμαστές της σειράς ταινιών την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία Star Wars με τρόπους που δεν ήταν μέχρι σήμερα εφικτοί. To Jedi Challenges περιέχει ένα Lenovo Mirage AR headset που συνδέεται και τροφοδοτείται από smartphone, Tracking Beacon, Lightsaber controller και ώρες από Star Wars παιχνίδι1. Το προϊόν είναι συμβατό με τις πλατφόρμες Android και iPhone. Οι χρήστες ξεκινούν κατεβάζοντας το Star Wars: Jedi Challenges app2 σε μια συμβατή συσκευή και για να ξεκινήσει η εμπειρία, βάζουν το smartphone στην ειδική θήκη του Lenovo Mirage AR headset. Κομψό και ελαφρύ, το φορητό Lenovo Mirage AR headset προσφέρει μία πραγματικά ξεχωριστή και άνετη εμπειρία στους gamers. Το headset περιλαμβάνει Tracking Beacon, που τοποθετείται στο πάτωμα λειτουργώντας ως βάση για τους σένσορες της μονάδας, για την παρακολούθηση των κινήσεων του παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. To headset πωλείται μαζί με ένα συλλεκτικό Lightsaber controller, ίδιο με αυτό που κράταγε ο Anakin Skywalker, ο Luke Skywalker και ο Rey. Το Lightsaber είναι βασικό κομμάτι της εμπειρίας του παιχνιδιού, γιατί είναι παράλληλα το controller και pointer μέσω του όποιου οι παίκτες περιηγούνται στο περιβάλλον χρήσης, με όλες τις κινήσεις και τις εντολές να ενεργοποιούνται από  δύο μόνο πλήκτρα.

Η ανοιχτή μας προσέγγιση στις συνεργασίες και στο χτίσιμο νέων εμπειριών συνδυάζοντας συσκευές και πρωτοποριακό περιεχόμενο, μας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες και πιστεύουμε πως η προσέγγισή μας οδηγεί σε βελτιωμένες και καινοτόμες εμπειρίες. Σε συνεργασία με την Microsoft, χτίζουμε ένα διαφορετικό τύπο κόσμου VR με το Lenovo Explorer Mixed Reality headset, συμβατό με περισσότερους από 100 VR τίτλους. Σχεδιάσαμε το Lenovo Explorer ως ένα φυσικό και προσιτό περιφερειακό για το PC σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με το Microsoft Office, να σερφάρετε και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας show σε ένα εικονικό home office περιβάλλον, να παίξετε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR), να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέους κόσμους μέσω των holo-tours και να βελτιώσετε την εμπειρία παρακολούθησης video, με 3D, 360 και 4K videos. Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά και ένα καλώδιο για να το συνδέσετε στο PC σας.

Ο Προσωπικός σας Βοηθός Γίνεται Αποκλειστικά Φορητός – το νέο moto X

Ήρθε η ώρα να πούμε «hello moto X» για ακόμη μία φορά. Το moto X τέταρτης γενιάς  έρχεται με εξυπνότερη κάμερα που πλέον δε θα τη χρησιμοποιείτε μόνο για φωτογραφίες. Το χαρακτηριστικό Landmark Detection μετατρέπει την κάμερα του moto X4 στον προσωπικό σας ξεναγό – απλά σημαδέψτε την κάμερα του κινητού σε ένα αντικείμενο και το κινητό θα σας ρωτήσει αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό που βλέπετε. Επιπλέον, οι selfies σας περνάνε στο επόμενο επίπεδο με το χαρακτηριστικό του Augmented Reality (AR), που σας επιτρέπει να προσθέσετε φίλτρα στις φωτογραφίες και τα video σας. Το τελευταίο μοντέλο moto X είναι επίσης το πρώτο smartphone της Motorola με την εφαρμογή Amazon Alexa, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε τον δικό σας mobile ψηφιακό βοηθό. 1

Γνωρίστε την εμπειρία του Amazon Alexa, που είναι ενσωματωμένος στο moto X2 – χωρίς καν να χρειαστεί να το ξεκλειδώσετε. Πλέον, είτε βρίσκεστε σε ένα ξενοδοχείο, στο σπίτι ενός φίλου ή απλά έξω στον δρόμο, οι υπηρεσίες και τα οφέλη της Alexa είναι πάντα στο πλάι σας. Το νέο moto X4: μεταμορφώνοντας τη νοημοσύνη των smartphone.

Μεταμορφώστε Το Tablet Σας – Lenovo Home Assistant Pack

Η Alexa κάνει και τις υπόλοιπες συσκευές σας ακόμα πιο έξυπνες και την αξιοποιούμε πρώτα στα tablet μας. Η, σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια, σειρά Tab 4 μόλις έγινε ακόμα πιο πολύπλευρη με το Alexa-powered Home Assistant Pack. Χρησιμοποιείστε τη φωνή σας για να μάθετε τα νέα, τον καιρό ή για να έχετε πρόσβαση στο ημερολόγιό σας και δείτε τα όλα στην οθόνη του Tab 4. Μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα με τη φωνή σας. Χρησιμοποιείστε τη για να ψωνίσετε online, να ακούσετε ένα τραγούδι ή να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά που ψάχνετε χρησιμοποιώντας τις on-screen κάρτες του tablet, στην 10 ιντσών ή 8 ιντσών οθόνη του. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Το Home Assistant Pack εξοπλίζει το Tab 4 με την εφαρμογή Home Assistant, ένα ισχυρό ηχείο τριών watt και αναγνώριση φωνής μακρινού πεδίου με 2 μικρόφωνα, ώστε να επικοινωνείτε με το tablet σας από απόσταση μέχρι 3 μέτρων. Για να γνωρίσετε το νέο αυτό επίπεδο εξατομίκευσης, εισάγετε το Tab 4 στο Home Assistant Pack, δείτε την οθόνη σας να αλλάζει στο Home Assistant Interface και είστε έτοιμοι. Με βάρος μόνο 320 γραμμαρίων, αυτό το πολύ ελαφρύ tablet έρχεται πάντα μαζί σας. Τέλος, με τα προαιρετικά Kid’s Pack και Productivity Pack, το Tab 4 σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα περισσότερα με μία συσκευή.

Εξατομικεύστε το PC με Pen, Φωνή και Βιομετρικά στο Yoga 920

Τα αρχικά PC δε σημαίνουν personal computing πια, χαρακτηρίζοντας την αλληλεπίδραση που πραγματοποιείται μόνο από τον χρήστη προς τη συσκευή. Πλέον τα αρχικά PC σημαίνουν personalized (εξατομικευμένο) computing, και η εκμάθηση τεχνητής νοημοσύνης (AI) το κάνει να μαθαίνει από το περιβάλλον όπου βρίσκεστε. Με αυτήν την ικανότητα, η συσκευή σας μπορεί να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας και να αλληλοεπιδρά μαζί σας με μια πληθώρα τρόπων. Το Yoga 920 convertible κάνει ένα ακόμα βήμα στην διαδρομή για πιο έξυπνα laptop με τη νέα smart pen λειτουργία, αναγνώριση φωνής από απόσταση, επιλογές μικτής πραγματικότητας, βιομετρική ασφάλεια και άλλα εργαλεία.

Επειδή οι περισσότεροι από εμάς, ακόμα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο ή στυλό για να δημιουργήσουμε, το Yoga 920 προσφέρει το προαιρετικό Lenovo Active Pen 2 με Windows Ink™, με 4,096 επίπεδα ευαισθησίας για σχεδίαση ή σημειώσεις χωρίς διακριτό lag. Επιπλέον, η αναγνώριση φωνής, η σημαντικότερη τεχνολογία για smartphones και smart speakers, έρχεται στο Yoga 920 με το Cortana. Τώρα, το laptop αναγνωρίζει φωνητικές εντολές σε λειτουργία standy και από απόσταση μέχρι 4 μέτρων, ώστε να μπορείτε να φτιάχνετε τη λίστα για τα ψώνια σας, να στέλνετε email, να σερφάρετε στο ίντερνετ, να ακούτε μουσική, να ανοίγετε εφαρμογές και πολλά άλλα. Η Cortana επίσης χρησιμοποιεί AI για να μαθαίνει από τους ιδιοκτήτες της, οπότε το Yoga 920 γίνεται ακόμα πιο έξυπνο όσο περνάει ο καιρός. Συνδυάζει τις επιδόσεις, με τον τελευταίο επεξεργαστή 8th Gen™ Intel Core™ i7, λογισμικό Windows® 10 και εκθαμβωτικά εντυπωσιακή εικόνα με την πεντακάθαρη 4K IPS touchscreen στην 13.9 ιντσών οθόνη του, που δεν διαθέτει σχεδόν καθόλου πλαίσιο. Με το βάρος του να βρίσκεται μόλις στα 1.37 κιλά, το convertible 4 modes κάνει στροφή 360° από laptop σε tablet.

Επιπλέον, το Yoga 920 έρχεται με limited edition Gorilla® Glass σχέδια cover: το Yoga 920 Vibes προσφέροντας ένα σχεδιασμό οπτικής δόνησης, το Star Wars Special Edition Yoga 920 Rebel Alliance και το Star Wars Special Edition Yoga 920 Galactic Empire4.

Για εκείνους που θέλουν να δουν τα περιεχόμενα του laptop τους σε ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, μπορούν να το συνδυάσουν με το νέο monitor ThinkVision P27u monitor. Το monitor έρχεται με οθόνη 4K borderless, χρωματική ακρίβεια επαγγελματικής ποιότητας και γρήγορους χρόνους απόκρισης, με την ευκολία των συνδέσεων USB Type-C και την ευελιξία βάσης πλήρους λειτουργείας που υποστηρίζει μία προαιρετική μπάρα ήχου.

Τέλος, λανσάρουμε το 12ιντσο Yoga 720, το πιο φορητό και μικρού όγκου μοντέλο Yoga 720 που έχει δημιουργηθεί ποτέ, λεπτό στα 1.6 εκατοστά και με βάρος στα 1.14 κιλά. Διαθέτει προαιρετικό Active Pen, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και τον ψηφιακό βοηθό Cortana. Το αποσπώμενο Windows 10 Miix 520 προσφέρει στους χρήστες κινητών έξυπνους τρόπους να δημιουργούν περιεχόμενο ή να βυθιστούν στην ψυχαγωγία με το Lenovo digital pen, και την προαιρετική WorldView κάμερα για 3D imaging.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων διαφέρουν ανά χώρα. Επισκεφθείτε το http://news.lenovo.com/IFA2017 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights