Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Lenny3 Review : Για απλή χρήση

Wiko Lenny3 Review : Για απλή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Είναι αναμενόμενο ότι η κάμερα του Lenny3 δεν αποτελεί ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Με ανάλυση 8 Mpixels, η απόδοση της είναι ικανοποιητική για απλή βασική χρήση.

Το χρωματικό εύρος των φωτογραφιών περιορίζεται περισσότερο από τις δυνατότητες του Mediatek επεξεργαστή του Lenny3 και λιγότερο από την ίδια την κάμερα. Το αποτέλεσμα όμως είναι στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες να είναι λιγότερο «ζωντανές» και έντονες από ότι θα θέλαμε, με την λεπτομέρεια πάντως να διατηρείται αρκετά καλή για τα δεδομένα του αισθητήρα των 8 Mpixels.

Σε χαμηλό φωτισμό τώρα, είναι προφανές ότι το Lenny3 … προσπαθεί να προσφέρει τα βασικά. Οι φωτογραφίες έχουν αποδεκτή ποιότητα και λεπτομέρεια, αρκεί ο χρήστης να έχει ιδιαίτερα σταθερό χέρι. Η προφανής λύση της Wiko είναι να αυξάνει την ευαισθησία του αισθητήρα στο φως αλλά και τον χρόνο έκθεσης, κάτι που δημιουργεί «κουνημένες» φωτογραφίες αν ο χρήστης δεν είναι προσεκτικός.

Στα πλεονεκτήματα θα πρέπει να αναφέρουμε την δυνατότητα εγγραφής video σε 1080p, κάτι ακόμα που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε αυτή την κατηγορία. Η ποιότητα τους είναι σίγουρα αποδεκτή για ένα Smartphone σαν το Lenny3, και με εξαίρεση ένα περιορισμένο χρωματικό εύρος και εδώ, έχουν καλή λεπτομέρεια και σωστή απόκριση σε γρήγορη κίνηση.

Επεξεργαστής Μνήμη

Για μια ακόμα φορά, η Wiko έχει επιλέξει έναν επεξεργαστή της Mediatek για το Lenny3. Πιο συγκεκριμένα, όπως και στο αμέσως μεγαλύτερο Robby, ο Mediatek MT6580, συνδυάζεται με 1 GB μνήμης RAM, προφανώς για λόγους κόστους.

Οι 4 πυρήνες στο εσωτερικό του είναι οι αρκετά… παλιοί Α-7 της ARM, που έχουν εδώ και χρόνια αντικατασταθεί από τους πιο αποδοτικούς Α-53. Στο 1.3 GHz προσφέρουν στο Lenny3 απλά την βασική απόδοση που πρέπει να έχει πλέον ένα Smartphone.

Οι εφαρμογές έχουν μια μικρή καθυστέρηση για να «ανοίξουν», όμως στην συνέχεια η εκτέλεση τους γίνεται χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, με εξαίρεση τις πιο απαιτητικές από αυτές που προφανώς δεν έχουν σχεδιαστεί για συσκευές σε αυτά τα χρήματα.

Το 1 GB της RAΜ περιορίζει σημαντικά το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος με το Lenny3 ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι «συνηθισμένες» Social Media Εφαρμογές πρέπει να τρέχουν… μόνες τους προκειμένου η συσκευή να μην φτάνει στα όρια της απόδοσης της.

Στον τομέα των γραφικών, ο MT6580 προσφέρει μια εντυπωσιακά παλιά Mali-400MP της ARM, σε έκδοση μάλιστα με μόλις 2 πυρήνες παραγωγής γραφικών. Η απόδοση της είναι οριακά καλή για ένα Smartphone με 720p οθόνη και το γραφικό περιβάλλον της Wiko, όμως αυτό είναι και το όριο της. Σε παιχνίδια οι περιορισμοί είναι σημαντικοί, και πρακτικά ο χρήστης του Lenny3 πρέπει περιοριστεί στα πιο απλά από αυτά που μπορεί να βρει στο Play Store.

Η Wiko φαίνεται ότι γνωρίζει τις βασικές ανάγκες που πρέπει να καλύψει ένα Smartphone ακόμα και σε αυτά τα χρήματα, και έχει φροντίσει η βασική έκδοση του Lenny3 να έχει 16 GB ονομαστικού χώρου από τα οποία περίπου 11 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Όπως ήδη αναφέραμε, η υποδοχή για τη κάρτα microSD είναι ξεχωριστή από αυτές για τις δύο SIM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights