Επίσημη παρουσίαση του Mi Mix 2 από την Xiaomi

Επίσημη παρουσίαση του Mi Mix 2 από την Xiaomi

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του εντυπωσιακού μέχρι σήμερα Mi Mix από την Xiaomi, η εταιρεία έφερε και επίσημα τον αντικαταστάτη του πριν μερικές ώρες, το Mi Mix 2.

Tο νέο Mi Mix 2 είναι όλα όσα περιμένει κανείς από την νεότερη έκδοση μιας αρκετά εντυπωσιακής συσκευής. Η Xiaomi έχει βελτιώσει συνολικά σχεδόν όλους τους τομείς της νέας συσκευής.

Αρχίζοντας από την οθόνη του, αυτή έχει πλεόν μειωμένη διαγώνιο 5.99 ιντσών που κάνει το Mi Mix 2 λίγο πιο “εύκολο” στη μεταφορά του, ειδικά με το εντυπωσιακά … ανύπαρκτο πλαίσιο γύρω από αυτή. Στο κάτω μέρος του, που υπάρχει ένα μικρό κομμάτι πλαισίου, αυτό είναι 12% μικρότερο από ότι στο Mi Mix σύμφωνα με την ίδια τη Xiaomi. Παρόλα αυτά, η ανάλυση της LCD οθόνης του Mi Mix 2 έχει παραμείνει στα 2160 x 1080 pixels, και διατηρεί την αναλογία 17:9.

Στο εσωτερικό του τώρα, βρίσκεται ο νεότερος και καλύτερος διαθέσιμος, Snapdragon 835 της Qualcomm, που έχει ήδη αποδείξει την… ισχύ του σε αρκετές συσκευές. Οι διαθέσιμες εκδόσεις όμως αυτή τη φορά είναι… εντυπωσιακά πολλές. Αυτές με 64, 128 και 256 GB αποθηκευτικού χώρου έρχονται με 6 GB μνήμης RAM. Θα υπάρχει και μια Special edition με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος τώρα, η Xiaomi βελτίωσε σημαντικά την κάμερα του Mi Mix 2, έναν από τους λίγους τομείς που ο προκάτοχος του δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τον νέο IMX386 αισθητήρα της Sony, με Optical Image Stabilization.

To Mi Mix 2 Θα έρθει σίγουρα με το νεότερο MIUI 9 της Xiaomi, βασισμένο στο Android 7.0 Nougat της Google.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.