Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Note 3

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Note 3

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από το πολυαναμενόμενο Mi Mix 2, η Κινέζικη εταιρεία αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση και του επίσης κορυφαίου Mi Note 2 που είχε παρουσίασει πριν περίπου ένα χρόνο μαζί με το τότε Mi Mix.

Το νέο Mi Note 3 αποτελεί βελτίωση, όχι όμως απαραίτητα τόσο μεγαλη όσο θα περίμεναν μερικοί και ίσως θα μπορούσε και η Xiaomi.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό του μέρος, απουσιάζει πλέον η AMOLED οθόνη του προκατόχου του με την ελαφρώς κυρτή επιφάνεια της, και στη θέση της υπάρχει μια πιο “φυσιολογική” LCD οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυσης 1080p / fullHD.

Στο πίσω μέρος του Mi Note 3 υπάρχουν αναμενόμενα δύο κάμερες, με ανάλυση 12 Mpixels για την κάθε μια. Η δεύτερη από αυτές είναι ασπρόμαυρη, αλλά χρησιμοποιεί μια πιο λογική διάταξη με “τηλεφακό” για κοντινότερες λήψεις. Πιθανότατα θα υπάρχουν και διάφορα Modes φωτογράφισης που θα εκμεταλλεύονται ταυτόχρονα και τις δύο κάμερες.

Το ενδιαφέρον όμως είναι στο εσωτερικό του Mi Note 3. Πριν ένα χρόνο ο προκάτοχος του χρησιμοποιούσε τον τότε καλύτερο Snapdragon 820 της Qualcomm. Στο Mi Note 3 η Xiaomi επέλεξε τον Snapdragon 660 που χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι “μικρός” και όχι ισχυρός, δεν είναι ο κορυφαίος διαθέσιμος Snapdragon 835. Αντί για τους Custom πυρήνες Cryo 280 του 835 υπάρχουν συνολικά 8 πυρήνες Cryo… 260 που εκτός από μικρή διαφορά στην αρχιτεκτονική την οποία δεν περιγράφει αναλυτικά η Qualcomm, έχουν μικρή διαφορά και στην συχνότητα λειτουργίας. Οι 4 από αυτούς φτάνουν τα 2.2 GHz και οι μικρότεροι περιορίζονται στο 1.6 GHz για χαμηλότερη κατανάλωση. Παρόλα αυτά, όλες οι εκδόσεις του Mi Note 3 θα έρχονται με 6 GB μνήμης RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι πληροφορίες δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες, όμως λογικά το Mi Note 3 θα έρθει με το νεότερο προς το παρόν MIUI 9 που βασίζεται στο Android 7.0 Nougat της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights