Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Μικρότερη μπαταρία στα νέα iPhone 8

Μικρότερη μπαταρία στα νέα iPhone 8

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με την Κινέζικη αρχή πιστοποίησης TEENA, η Apple απέφυγε να αποκαλύψει ένα αρκετά “σημαντικό” χαρακτηριστικό των δύο νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Πιο συγκεκριμένα, η μπαταρία των δύο συσκευών είναι μικρότερη σε χωρητικότητα από αυτή των προηγούμενων iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα.

Στο iPhone 8 η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1.821 mAh αντί των 1,960 mAh του iPhone 7 ενώ αυτή του iPhone 8 Plus είναι 2,675 mAh αντί των 2.900 mAh του iPhone 7 Plus. Η διαφορά είναι μικρή σχετικά, της τάξης του 8% και φαίνεται να οφείλεται στην προσπάθεια της Apple να μειώσει το συνολικό πάχος των δύο νέων iPhone 8.

Θεωρητικά πάντα, ο καλύτερος σε ενεργειακή απόδοση A11 Bionic επεξεργαστής της Apple θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για την ίδια εργασία σε σύγκριση με τον προηγούμενο A10 Fusion. Η κατασκευή στα 10nm έχει έτσι και αλλιώς πλεονεκτήματα σε κατανάλωση ενέργειας και παραγωγή θερμότητας. Η Apple έχει σχεδιάσει και την πρώτη δική της κάρτα γραφικών για τον A11 Bionic,που σύμφωνα με την ίδια εκτός από βελτιωμένη απόδοση έχει και 50% μικρότερη κατανάλωση από αυτη της Imagination Technologies του Α10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights