Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Note 3 από το Gearbest.com

Xiaomi Mi Note 3 από το Gearbest.com

απο Kostas Gliatiotis

Μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η διάθεση στη χώρα μας σε λίγο καιρό, το νέο Mi Note 3 της Xiaomi, η εισαγωγή του είναι κάτι που μπορεί να γίνει με “πλάγιο” τρόπο.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά το Gearbest.com , που έχει ήδη διαθέσιμο το Mi Note 3 στην αρκετά ενδιαφέρουσα τιμή των 470 ευρώ για την μπλέ έκδοση αλλά και αρκετά πιο κάτω στα 390 ευρώ για την έκδοση σε μαύρο χρώμα.

Το Mi Note 3 έρχεται με τον Snapdragon 660 στο εσωτερικό του, έναν σχετικά νέο επεξεργαστή της Qualcomm, σχεδιασμένο για High End συσκευές, ένα “σκαλί” κάτω από τον κορυφαίο Snapdragon 835.

Το Gearbest.com έχει διαθέσιμη τη έκδοση με τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου, και 6 GB μνήμης RAM σε αυτά τα χρήματα, συνδυασμός που είναι πιθανότατα αρκετός για κάθε είδους χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights