Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi Mi Mix 2 : Ένα video για τον σχεδιασμό του

Xiaomi Mi Mix 2 : Ένα video για τον σχεδιασμό του

απο Kostas Gliatiotis

Ο γνωστός σχεδιαστής Philippe Starck ήταν αυτός που πριν ένα χρόνο περίπου είχε αναλάβει τον σχεδιασμό του εκπληκτικού (τότε, αλλά και σήμερα) Mi Mix της Xiaomi. Η δεύτερη έκδοση του, το Mi Mix 2 είναι και αυτό σχεδιασμένο από τον ίδιο, και σήμερα η XIaomi έδωσε στην δημοσιότητα ένα Video όπου ο Philippe Starck περιγράφει μαζί με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας την διαδικασία δημιουργίας του Mi Mix 2.

Προφανώς και το μεγαλύτερο κομμάτι του βίντεο εστιάζει στο “εμπορικό” κομμάτι της ομορφιάς και της εντυπωσιακής εμφάνισης του Mi Mix 2, όμως αποκαλύπτει και ελάχιστες λεπτομέρειες, όπως τον στόχο δημιουργίας ενός εννιαίου πλαισίου από κεραμικό υλικό. Τον στόχο αυτό φαίνεται ότι η Xiaomi δεν μπορεί να τον “πετύχει” σε μεγάλες ποσότητες, για αυτό και μόνο η Special Edition του Mi Mix 2 θα είναι εξ’ολοκλήρου από κεραμικό, με την…. απλή να έχει κεραμικό πίσω μέρος και αλουμινένιο πλαίσιο.

Ο  Lei Jun εστιάζει με την σειρά του στο πως το Mi Mix 2 είναι από τις πιο ισχυρές συσκευές που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα, αφού ο Snapdragon 835 συνδυάζεται και με 8 GB μνήμης RAM στην κορυφαία έκδοση του. Ταυτόχρονα, αναφέρει προφανώς και την κάμερα της συσκευής, έναν τομέα όπου το πρώτο Mi Mix δεν ήταν αρκετά εντυπωσιακό, και που προφανώς η Xiaomi φρόντισε να βελτιώσει στην δεύτερη έκδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights