Αρχικη ΦΗΜΕΣ HTC : Εντείνονται οι φήμες εξαγοράς από την Google

HTC : Εντείνονται οι φήμες εξαγοράς από την Google

απο Kostas Gliatiotis

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει συχνό φαινόμενο οι φήμες που θέλουν την HTC να εξαγοράζεται από την Google. Η νεότερη από αυτές έρχεται από τους Times στην… Κίνα και αναφέρει πως αύριο πρόκειται να σταματήσει η συναλλαγή των μετοχών της HTC παγκοσμίως, προκειμένου η εταιρεία να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Η επιλογή “παγώματος” των συναλλαγών δείχνει ότι η HTC θεωρεί σημαντική την ανακοίνωση που ετοιμάζει, σε βαθμό που θέλει να εμποδίσει προφανώς μεγάλη αλλαγή στην τιμή των μετοχών της τουλάχιστον προσωρινά.

Οι φήμες θέλουν την Google να ενδιαφέρεται για ολόκληρο το τμήμα των Smartphones της HTC, τις μονάδες κατασκευής αλλά και το R&D που κατά το παρελθόν έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει πολλές εντυπωσιακές για την εποχή τους συσκευές.

Το τμήμα του VR, με το HTC Vive φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει την Google ή δεν θέλει η ΗΤC να το πουλήσει, και μέχρι στιγμής όλες οι πληροφορίες θέλουν να μην συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights