Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Χρυσή βράβευση για τον «Κώδικα Κινητής Κυκλοφορίας» της Vodafone

Χρυσή βράβευση για τον «Κώδικα Κινητής Κυκλοφορίας» της Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Το βραβείο Gold στην ενότητα Social Contribution/CSR κέρδισε ο «Κώδικας Κινητής Κυκλοφορίας» της Vodafone Ελλάδας στην εκδήλωση Mobile Excellence Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας επιπλέον μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ο «Κώδικας Κινητής Κυκλοφορίας», που αναπτύχθηκε από την Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος bsafeonline, είναι μία έξυπνη ιστορία κινουμένων σχεδίων, με στόχο την ενημέρωση των χρηστών «έξυπνων» συσκευών για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, μέσα από απλές και χρήσιμες συμβουλές.

Μέσα από τις καθημερινές περιπέτειες του πρωταγωνιστή του Κώδικα, Άρη, αναδεικνύονται πιθανές προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουν οι χρήστες του ψηφιακού κόσμου, καθώς και εύκολοι τρόποι ώστε αυτοί να τις διαχειριστούν ή ακόμα και να τις αποφύγουν.

Η Isobar επιμελήθηκε τη δημιουργική ιδέα και την υλοποίηση του Κώδικα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vodafone.gr/bsafeonline.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights