Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative SoundBlaster JAM review : Ασύρματη ευκολία

Creative SoundBlaster JAM review : Ασύρματη ευκολία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Creative δηλώνει τις περίπου 12 ώρες αναπαραγωγής σαν τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει κάποιος με τα SoundBlaster JAM. Ο χρόνος αυτός αλλάζει σημαντικά ανάλογα με την ένταση αναπαραγωγής που έχει επιλέξει ο χρήστης, αλλά και με βάση τις προδιαγραφές της συσκευής που έχει συνδεθεί.

Πρακτικά όμως, με δεδομένο ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ακούσει κανείς μουσική για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σημασία έχει πόσες … φορές μπορεί κάποιος να ακούσει μουσική με αυτά μέχρι να χρειαστεί να τα φορτίσει. Με σχεδόν μια ώρα καθημερινής χρήσης, τα JAM αδειάζουν την μπαταρία τους σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα.  Αυτό που «μένει» τον χρήστη σε βάθος χρόνου είναι η εικόνα ότι τα ακουστικά έχουν πολύ καλή μπαταρία, αφού μπορεί να τα χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι όντως να πρέπει να τα φορτίσει και πάλι.

Εδώ έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε ότι τα ακουστικά «ειδοποιούν» ηχητικά τον χρήστη τους για την χαμηλή μπαταρία, ενώ και το LED στο δεξί ακουστικό αρχίζει να ανάβει κόκκινο. Η ειδοποίηση έρχεται αρκετά νωρίς, και ο ιδιοκτήτης τους έχει τουλάχιστον 2 ώρες αναπαραγωγής ακόμα μέχρι όντως τα ακουστικά να μείνουν από μπαταρία.

Η φόρτιση τους γίνεται εντυπωσιακά απλά, μέσω ενός microUSB καλωδίου, και ενός φορτιστή, κάτι που είναι σίγουρο ότι υπάρχει σε κάθε σπίτι. Αυτό που θα θέλαμε εδώ είναι λίγο μικρότερος χρόνος φόρτισης, τουλάχιστον μέχρι τα JAM να γεμίσουν πλήρως την μπαταρία τους.

Συμπέρασμα.

Η κατηγορία των ασύρματων ακουστικών συνήθως περιλαμβάνει ακριβές σε κόστος λύσεις με κορυφαία ηχητική απόδοση και αντίστοιχα κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η Creative δείχνει όμως να γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο μέσος χρήστης θέλει απλά να μπορεί να απολαύσει τη μουσική του χωρίς να ξοδέψει για αυτό τα εντυπωσιακά ποσά που απαιτούνται σε πολλές περιπτώσεις.

Τα SoundBlaster JAM έχουν λοιπόν σχεδιαστεί για αυτόν που θέλει ένα ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για την ευκολία που αυτό προσφέρει στην χρήση αλλά και την άνεση στην μεταφορά τους, χωρίς το ενοχλητική φαινόμενο των καλωδίων που είτε θα μπερδευτούν είτε ακόμα χειρότερα θα καταστραφούν από απροσεξία.

Στα περίπου 50 ευρώ της τιμής πώλησης τους, μαζί με αυτή την ευκολία, προσφέρουν και μια πολύ καλή ηχητική απόδοση, για το κόστους τους, αλλά και σαν ακουστικά γενικότερα. Με δεδομένο το ότι προφανώς απευθύνονται στον μέσο χρήστη και τις δικές του απαιτήσεις, αυτό το σύνολο είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο και σωστά σχεδιασμένο.

Για πολλούς χρήστες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων…) που μέχρι σήμερα δεν θέλουν να ξοδέψουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για ασύρματα ακουστικά, τα SoundBlaster JAM είναι μια εναλλακτική που θα καλύψει τις ανάγκες τους σε βαθμό που κάνει την αγορά τους μια απόφαση που δεν χρειάζεται επιπλέον σκέψη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights