Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iPhone X : Μεγαλύτερη μπαταρία από το iPhone 8 Plus

iPhone X : Μεγαλύτερη μπαταρία από το iPhone 8 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η ίδια η Apple να μην ανακοινώνει λεπτομέρειες για κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της, πρέπει όμως να τα παρέχει στις ελεγκτικές αρχές σε κάποιες χώρες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Κινέζικη αρχή πιστοποίησης TENAA, αποκαλύπτει την χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone X αλλά και την μνήμη RAM του.

Πιο συγκεκριμένα, η μπαταρία έχει μέγεθος 2.716 mAh, ελάχιστα μεγαλύτερη δηλαδή από αυτή των 2.675 mAh του iPhone 8 Plus. Το “ενδιαφέρον” είναι ότι το iPhone X είναι αισθητα μικρότερο σε φυσικές διαστάσεις, κάτι που δείχνει ότι η Apple δεν έχει κάποιο τεχνικό περιορισμό στην χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας (απλά δεν το κάνει τόσα χρόνια…).

Η μνήμη RAM τώρα είναι στα 3 GB για όλες τις εκδόσεις του iPhone X. Από την στιγμή που το iOS είναι σημαντικά καλύτερο στην διαχείριση πόρων από το Android της Google, πιθανότατα τα 3 GB είναι αρκετά για την χωρίς προβλήματα χρήση του iPhone X.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights