Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy A5 2018 : Oι πρώτες διαρροές

Samsung Galaxy A5 2018 : Oι πρώτες διαρροές

απο Kostas Gliatiotis

Ανάλογα με την χρονική στιγμή και το πόσο κοντά βρισκόμαστε στην παρουσίαση κάθε νέας συσκευής, ξεκινάει σιγά σιγά και η διαρροή πληροφοριών και φωτογραφιών για αυτή.

Είναι φαίνεται ότι ήρθε η σειρά του επόμενου Galaxy A5 2018 της Samsung να ξεκινήσει τις διαρροές και τις “πληροφορίες” για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με μερικές φωτογραφίες του πίσω μεταλλικού πλαισίου του.

Παρότι η “πηγή” της φωτογραφίας έχει προσθέσει στην περιγραφή το Α7 2018 σαν το μοντέλο που απεικονίζεται, μέχρι σήμερα το Α5 και το Α7 για το 2016 και το 2017 είναι δύο “ίδιες” συσκευές σε διαφορετικό μέγεθος.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες θέλουν την Samsung να τοποθετεί τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα αυτή τη φορά, σε μια πιο λογική και πιθανότατα βολική θέση. Αυτο πιθανότατα σημαίνει ότι αντίστοιχα και στην μπροστινή πλευρά η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, με αναλογία κοντά στο 18:9 ενώ θα είναι και κυρτή.

Η Samsung συνηθίζει να “εξοπλίζει” κάθε νέα σειρά Galaxy A με χαρακτηριστικά από τα καλύτερα Galaxy S των προηγούμενων χρόνων, οπότε η κυρτή οθόνη θεωρείται μάλλον δεδομένη, ενώ αν έχει και μεγαλύτερη αναλογία, θα δημιουργήσει ένα αρκετά ενδιαφέρον σύνολο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights