Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Mobile : Ετοιμάζεται να αλλάξει τον σχεδιασμό των νέων XPeria

Sony Mobile : Ετοιμάζεται να αλλάξει τον σχεδιασμό των νέων XPeria

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τον Kenichiro Hibi, Managing Director της Sony στην Ινδία, η εταιρεία ετοιμάζεται να αλλάξει σημαντικά τον σχεδιασμό των επόμενων Xperia Smartphones της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Kenichiro Hibi, οι επόμενες συσκευές της εταιρείας θα έχουν έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, ότι ακριβώς και αν σημαίνει αυτό.

Είναι γεγονός ότι η “Omnibalance” σχεδιαστική γραμμή της Sony χρησιμοποιείται εδώ και περισσότερο από 4 χρόνια πλέον, ουσιαστικά από την παρουσίαση του τότε Xperia Z3. Σε αυτό το διάστημα παρά τις αρκετές και διαφορετικές παραλλαγές, η ίδια βασική σχεδίαση έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της, και να κάνει τις προτάσεις της εταιρείας λιγότερο εντυπωσιακές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τους.

Το μόνο… πρόβλημα με τις δηλώσεις του κυρίου Kenichiro Hibi είναι ότι για μια ακόμα φορά έρχονται σε μάλλον ακατάλληλη χρονική στιγμή. Λιγότερο από ένα μήνα μετά την παρουσίαση των νεότερων XZ1 και XZ1 Compact, η Sony δηλώνει ότι πρόκειται να αλλάξει τον σχεδιασμό τους και ουσιαστικά “ακυρώνει” μέρος της βαρύτητας που έχουν σαν νέες συσκευές. Με δεδομένο πάντως το ότι η Sony προσπαθεί να ανακτήσει έστω ένα μέρος από τις πωλήσεις που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια, μπορεί βραχυπρόθεσμα οι δηλώσεις αυτές να δημιουργούν απορίες, σε βάθος χρόνου αν γίνουν πράξη θα έχουν τουλάχιστον θετική επίπτωση στο μέλλον της Sony Mobile.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights