Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia : Υποσχέθηκε αναβάθμιση και μετά το Androd 8.0

Nokia : Υποσχέθηκε αναβάθμιση και μετά το Androd 8.0

απο Kostas Gliatiotis

Η σχεδόν stock έκδοση του Android που χρησιμοποιεί η Nokia (HMD) στις συσκευές της φαίνεται ότι έχει και μερικά πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα, πάντα η αναβάθμιση σε νεότερη εκδοση, απαιτεί λιγότερη “προσπάθεια” για όσες εταιρείες δεν έχουν αλλάξει σημαντικά το λειτουργικό της Google.

Στην περίπτωση της Nokia, όλες οι συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει με Android 7.1.1 Nougat, θα αναβαθμιστούν όχι μόνο σε Android 8.0 Oreo, αλλά και την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η Nokia δεσμεύθηκε να διαθέσει τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις σε όσες συσκευές έρχονται στην αγορά με Nougat, ακόμα και για το μικρότερο και οικονομικότερο από αυτά, το Nokia 3. Προφανώς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για αυτή την αναβάθμιση, αφού η Google δεν έχει καν ακόμα παρουσιάσει επίσημα τον αντικαταστάτη του Android 8.0 Oreo.

Για την αναβάθμιση σε Oreo πάντως, η Nokia / HMD έχει ήδη πει ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017 για όλες τις μέχρι τώρα συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights