Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 8 Plus Review : Νεότερο και καλύτερο παντού

Apple iPhone 8 Plus Review : Νεότερο και καλύτερο παντού

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η διπλή για μια ακόμα φορά κάμερα του iPhone 8 Plus έρχεται με τεχνικές βελτιώσεις και για τους δύο αισθητήρες, που συνδυάζονται όπως υπερήφανα τονίζει η εταιρεία, με τις επίσης βελτιωμένες δυνατότητες του Hardware.

Η ανάλυση διατηρείται στα 12 MPixels και για τους δύο αισθητήρες, με το Optical Image Stabilization να υπάρχει και πάλι μόνο στην βασική από τις δύο. Η δεύτερη με τον «τηλεφακό» περιορίζεται στο μάλλον αρκετά καλό ηλεκτρονικό σταθεροποιητή που έχει σχεδιάσει η Apple.

Στην πράξη τώρα, η απλή καθημερινή φωτογράφιση είναι κάτι που έτσι και αλλιώς όλα τα iPhone μέχρι σήμερα πετυχαίνουν σχεδόν άριστα, το καθένα για την εποχή του. Οι φωτογραφίες περιέχουν εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας, η χρωματική απόδοση είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το χρωματικό εύρος τώρα είναι το μεγαλύτερο δυνατό για την κάμερα ενός Smartphone, όμως το iPhone 8 Plus προσπαθεί μονίμως να βγάλει φωτογραφίες με φυσική απόχρωση και όχι κάτι πιο ζωντανό για να «εντυπωσιάσει»

Τα διαφορετικά Modes φωτογράφισης περιλαμβάνουν προφανώς το «Portait mode» για την λήψη φωτογραφιών με… θολό φόντο ή διαφορετικά βάθος πεδίου. Ο A11 επεξεργαστής στο εσωτερικό του iPhone 8 Plus έχει βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας, που επιτρέπουν μερικά εντυπωσιακά εφέ κατά την λήψη ή και για επεξεργασία της φωτογραφίας στην συνέχεια.

Η λήψη τώρα με τον δεύτερο αισθητήρα μόνο, και τον τηλεφακό μπροστά από αυτόν, έχει διαφορετικό ενδιαφέρον. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα αντικείμενο φωτογραφίας, και αν δει ότι το κανονικό «κάδρο» είναι πολύ μεγάλο για να εστιάσει εκεί που θέλει, μπορεί με την δεύτερη κάμερα να το φέρει στην ουσία πιο κοντά.

Στην νυχτερινή φωτογράφιση τώρα, φαίνεται ακόμα πιο έντονα το ότι η Apple έχει βελτιώσει σημαντικά την κάμερα του iPhone 8 Plus. Ειδικά η βασική από τις δύο, με το Optical Image Stabilization, δικαιολογεί σχεδόν απόλυτα τον τίτλο της καλύτερης κάμερας αυτή τη στιγμή. Οι φωτογραφίες βγαίνουν εντυπωσιακά φωτεινές, πολύ κοντά όμως σε αυτό που βλέπει ο χρήστης εκείνη την στιγμή. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι πρακτικά το ίδιο με αυτό του κανονικού φωτισμού. Αυτό δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν εξ αρχής ψηφιακό θόρυβο, που η αφαίρεση του θυσιάζει ταυτόχρονα και λεπτομέρεια.

Η εγγραφή βίντεο όμως είναι αντίστοιχα σημαντική, και εντυπωσιακά καλύτερη σε σύγκριση με το παρελθόν. Το iPhone 8 Plus (και οι δύο άλλες νέες συσκευές της Apple) είναι οι πρώτες που επιτρέπουν την εγγραφή βίντεο σε 4k με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η άμεση επίπτωση είναι η δυνατότητα εγγραφής αρχείων με πολύ πιο «ομαλή» κίνηση, ειδικά όταν υπάρχει κινούμενο αντικείμενο.

Η λεπτομέρεια και η ποιότητα τους είναι αναμενόμενα κορυφαία, σε επίπεδο που μπορεί εύκολα κανείς να καλύψει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις που θέλει ένα καλό βίντεο για να θυμάται σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights