Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μοναδικές προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Μοναδικές προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Μοναδικές προσφορές[1] σε επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, laptops και τηλεοράσεις, θα βρουν οι καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στο www.germanos.gr .

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές θα βρουν:

  • το αποκλειστικό 4G+ Smartphone ZTE Blade V770, το πιο οικονομικό 4G+ Smartphone της αγοράς, με οκταπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη IPS 5.2’’, από 199€[2] μόνο 139€. Η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου.
  • για τους λάτρεις της Apple, όλα τα iPhone 7 & 7 plus φθηνότερα έως 150€[3]
  • την LED TV SENCOR SLE 48F12 48’’ FULL HD, με υπέροχη εικόνα και κομψό design, από 339€ στα 289€. Η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου.
  • το HP laptop 250, το οικονομικότερο laptop6’’ με επεξεργαστή Intel Core i3 και σκληρό δίσκο 1 TB, από 459€ στα 379€. Ισχύει έως 31 Οκτωβρίου.
  • το HP DeskJet 2130 AllinOne PSC, μαζί με δώρο φωτογραφικό χαρτί 50 φύλλα, μόνο με 38,90€. Ισχύει έως 31 Οκτωβρίου.

Οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν τις συσκευές με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ενώ οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν να τους βοηθήσουν να επιλέξουν τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες τους, αλλά και να την σετάρουν για να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες της.

[1] Οι προσφορές ισχύουν για αγορά συσκευών με οποιοδήποτε τρόπο ή/και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights